Op 6 augustus 2011 organiseren minicamping ‘Bie diek’ en antiquariaat “Bij tij en ontij” van 11:00 tot 16:00 uur een proeverij op het terrein van “Bie diek’ aan de Hogeweg 33 in Kruisweg.

Tijdens de proeverij kan iedereen die van lekker, puur eten houdt kennis maken met (h)eerlijkheden van het Hoogeland.

Op het Hoogeland zit een groot aantal ondernemers en producenten van bijzonder, lekker voedsel, gemaakt met in het achterhoofd de gedachte van duurzaamheid en ‘eenvoud is goud’. Er is een overvloed aan gezond, eerlijk eten en seizoensproducten. Zo zijn er onder andere roomzachte, biologische kwark uit Hornhuizen, duindoornbessen uit Kloosterburen en oesters van het wad uit Lauwersoog.

Een aantal restaurants en cateraars laat zien hoe de producten verwerkt kunnen worden tot tongstrelende gerechten. De organisatie hoopt dat voor bezoekers van de proeverij een wereld aan smaak open gaat. Bij mooi weer vindt het evenement buiten plaats, bij slecht weer binnen. De entree is gratis.

Voor meer informatie kunt u kijken op het programma van de site van Hoofdstad van de Smaak www.smaakstad.nl.

email

Laat een reactie achter

reacties