LAUWERSLAND ONLINE - ADVENTUREPARK WADDENFUN - WEHE - DEN HOORN

Adventurepark Waddenfun: durf jij de Adventure aan?

In Wehe – den Hoorn, op nog geen 20 minuten vanaf de stad Groningen en 15 minuten vanaf het Lauwersmeer, ligt Adventurepark Waddenfun: het grootste indoor klimpark van Nederland!

Met of zonder klimervaring voor jong en oud: iedereen kan in ons immens klimpark de ultieme uitdaging met zichzelf aangaan. Of je nu alleen komt of gezellig samen met anderen. Meer dan 45 bruggen, klimmen op drie verschillende niveaus en meer dan 300 meter zipline.

Het indoor klimpark bestaat uit drie klimparcoursen op verschillende hoogtes. Het eerste niveau, voorzien van een continue systeem, bevindt zich op twee meter hoogte. Het volgende niveau is 4,5 meter hoog en voor de waaghalzen is er nog een derde niveau op 8 meter hoogte! Er zijn meer dan 300 meter aan ziplines, waarvan meer dan 200 meter over de velden. Het klimpark is geschikt voor personen vanaf 4 tot 75+ jaar.

Adventurepark Waddenfun is het hele jaar geopend. Bezoek de website voor de actuele openingsdata en -tijden!


Adventurepark Waddenfun biedt meer

Naast de spannende indoor klimparcoursen biedt Adventurepark Waddenfun leuke, uitdagende outdoor activiteiten en mogelijkheden voor feesten en partijen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, scholen en verenigingen, actief vergaderen, vrienden- of familiedagen, vrijgezellenfeesten en meer…

Wist je dat?

Ben je op zoek naar een origineel, actueel, uniek en een sportief bedrijfsuitje en zoek je een bestemming waar je het iedereen naar de zin kunt maken en wat onder alle weersomstandigheden door kan gaan? STOP MET ZOEKEN! Bij Adventurepark Waddenfun ben je aan het juiste adres.


Adventurepark Waddenfun
Trekweg 1
9964 TA Wehe – den Hoorn
telefoon: 0595 – 439 880

Bezoek voor meer informatie de website www.waddenfun.nl !