LAUWERSLAND ONLINE - AIMEE VAN ERKEL EN LENNART DIJKSTRA VINDEN GOUDEN EIEREN OP LANDGOED VERHILDERSUM

Aimee van Erkel en Lennart Dijkstra vinden gouden eieren op Landgoed Verhildersum

Op Paasmaandag is op Landgoed Verhildersum in Leens traditiegetrouw de vraag “Wie vinden de gouden- en zilveren eieren?”. Meer dan 450 kinderen en hun begeleiders, onder aanvoering van de paashaas en het kleine paashaasje, trotseerden de kou en zwermden uit over de tuinen en singels rondom de Borg.

De beide paashazen en hun helpers hadden meer dan 2000 chocolade paaseitjes verstopt maar het bleek nog niet zo eenvoudig om de gouden- en zilveren eieren te vinden. De meeste kinderen vonden wel chocolade eitjes, ook heerlijk natuurlijk.

Uiteindelijk bleek de gelukkige vinder van het gouden ei in de binnentuin de 4-jarige Aimee van Erkel uit Warffum te zijn. De 4-jarige Levi Smale uit de stad Groningen vond het zilveren ei. De 6-jarige Lennart Dijkstra uit Wehe – den Hoorn was de gelukkige vinder van het gouden ei in de singel en de 7-jarige Rowin van Dijk uit Leens vond het zilveren ei. De bijzondere eieren mochten bij de paashazen geruild worden tegen een prachtige chocolade paasverrassing.

De grote en kleine paashaas waren heel enthousiast over de grote schare kinderen en de goede sfeer. Ze hebben beloofd volgend jaar weer langs te komen!