Lauwersland Online - Amateurkunstexpositie "Verborgen schatten"

Amateurkunstexpositie “Verborgen schatten”

Ook dit jaar organiseert Landgoed Verhildersum in Leens een amateurkunstexpositie. Deze keer is het thema “Verborgen Schatten”. Amateurkunstenaars uit de regio krijgen de kans hun kunstwerken te tonen aan een groot publiek.

Bent u een amateurkunstenaar en is het voor u een uitdaging om naar een thema te werken? Wilt u uw werk graag eens aan een groter publiek laten zien in een professionele omgeving? Dat kan!

Schildert u graag, maakt u houtsnijwerk of keramiek, knipkunst, textielwerk, foto’s of welke andere techniek dan ook, het thema “Verborgen Schatten” biedt vele mogelijkheden en aanknopingspunten. Laat uw fantasie spreken en verras het publiek met uw unieke kunstwerk.

De ingeleverde werken zullen tijdens de opening besproken worden door kunstenares en docente Anneke Buikema. Zij geeft onder andere nuttige tips en laat u groeien als kunstenaar.

De expositie wordt gehouden van 30 september tot en met 29 oktober 2017 in de Museumboerderij op Landgoed Verhildersum in Leens.

Alle amateurkunstenaars van 16 jaar en ouder uit de regio mogen meedoen. U kunt zich aanmelden tot 14 augustus 2017. De ruimte is beperkt dus meld u tijdig aan! Wilt u graag meer weten? Neem dan contact op met Landgoed Verhildersum, telefoonnummer 0595 – 571 430 of via info@verhildersum.nl en vraag een aanmeldingsformulier.