woensdag 1 november 2017

Frixit | 10.000 arti­kelen onder 1 muisklik!

Het aftellen is begonnen… De lance­ring van webshop Frixit laat niet lang meer op zich wachten. 10.000 arti­kelen onder 1 muis­klik! Op één adres. Altijd span­nend de lance­ring van een nieuwe webshop. De 13e webshop van Seasons.nu.

Frixit

Frixit is uw speci­a­list in schoon­maak- en reini­gings­mid­delen voor binnen en buiten uw woning. Schoon­maken of reinigen wordt door veel mensen als een verve­lende taak ervaren, maar met de hulp­mid­delen, de A merken die wij u bieden, zal dit niet langer het geval zijn. Deze hulp­mid­delen laten die verve­lende groene aanslag op uw terras of muren als sneeuw voor de zon verdwijnen, geven uw kitranden in de badkamer weer de frisse look die ze voor­heen hadden, enzo­voorts. Voor het uitvoeren van welke schoon­maak­klussen bent u op zoek naar een handig hulpmiddel?

Groot aanbod aan schoon­maak- en reinigingsmiddelen

In ons assor­ti­ment vindt u tal van verschil­lende schoon­maak- en reini­gings­mid­delen. Deze middelen lopen uiteen van simpele ontvet­ters en lucht­ver­fris­sers, tot een insec­ten­ver­wij­de­raar en shampoo voor uw voer­tuig. Ook voor schoon­maak­azijn bent u bij Frixit op de juiste plek. Met schoon­maak­azijn is het moge­lijk om verschil­lende vormen van aanslag op uw muren, uw boot of op kitranden heel eenvoudig los te weken en weg te vegen. Zo krijgt uw woning of boot weer de frisse uitstra­ling, zoals deze vroeger was!

Overige producten van Frixit

Frixit helpt u echter niet alleen aan verschil­lende schoon­maak- en reini­gings­mid­delen voor het uitvoeren van diverse schoon­maak­klussen. Ook voor verschil­lende lijm- en kitpro­ducten kunt u bij ons terecht! Of wat te denken van ons ruime aanbod aan verf­soorten? Voorzie de te verven objecten eerst van een laag van een van onze primers of voor­strijk­mid­delen, om zeker te zijn van een goede hech­ting van de verf­soorten. Naast de verf zelf bieden we u handige producten die het verven makke­lijker maken. Denk aan verdun­ningen, afplak­band, verf­spuiten, enzo­voorts. Kies voor de producten van Frixit.nl !