LAUWERSLAND ONLINE - Adventurepark Waddenfun viert eerste lustrum met een Waddenfunkyfestival

Adven­tu­re­park Waddenfun viert eerste lustrum met een Waddenfunkyfestival

Op zaterdag 7 juli wordt bij Adven­tu­re­park Waddenfun in Wehe - den Hoorn het eerste lustrum gevierd met een Waddenfunkyfestival.

Jong en oud kunnen deel­nemen aan diverse acti­vi­teiten zoals een knap­zak­tocht, Ploeg­schil­deren met Antje Sonnen­schein, zingen tussen de koren­velden, djembé-en langs de water­kant of "de race tegen de klok" om in de break-in-kroeg te komen. Daar­naast zijn er fysieke acti­vi­teiten zoals een Archery Tag-compe­titie, kanoën en natuur­lijk de tokkel­banen en krat­jes­sta­pelen. En als kers op de taart wordt deze fees­te­lijke dag afge­sloten met een food­fes­tival en een open podium.


Adven­tu­re­park Waddenfun
Trekweg 1
9964 TA Wehe — den Hoorn
tele­foon: 0595 — 439 880

Datum: zaterdag 7 juli 2018
Tijd: 11:00 - 22:00 uur

Kosten: deel­name aan alle acti­vi­teiten is gratis
Opgave: in verband met de plan­ning is opgave voor de work­shops gewenst

Bezoek voor meer infor­matie de website www.waddenfunky.nl !


LAUWERSLAND ONLINE - Adventurepark Waddenfun viert eerste lustrum met een Waddenfunkyfestival


Over Adven­tu­re­park Waddenfun

In Wehe - den Hoorn, op nog geen 20 minuten vanaf de stad Groningen en 15 minuten vanaf het Lauwersmeer, ligt Adven­tu­re­park Waddenfun: het grootste indoor klim­park van Nederland!

Met of zonder klim­er­va­ring voor jong en oud: iedereen kan in ons immens klim­park de ultieme uitda­ging met zich­zelf aangaan. Of je nu alleen komt of gezellig samen met anderen. Meer dan 45 bruggen, klimmen op drie verschil­lende niveaus en meer dan 300 meter zipline.

Het indoor klim­park bestaat uit drie klim­par­coursen op verschil­lende hoogtes. Het eerste niveau, voor­zien van een continue systeem, bevindt zich op twee meter hoogte. Het volgende niveau is 4,5 meter hoog en voor de waag­halzen is er nog een derde niveau op 8 meter hoogte! Er zijn meer dan 300 meter aan ziplines, waarvan meer dan 200 meter over de velden. Het klim­park is geschikt voor personen vanaf 4 tot 75+ jaar.

Adven­tu­re­park Waddenfun is het hele jaar geopend. Bezoek de website voor de actuele openings­data en -tijden!