2018 Lauwersland Online - Eerste artiest Admiraliteitsdagen 2018 bekend: André Hazes

Eerste artiest Admi­ra­li­teits­dagen 2018 bekend: André Hazes

Op zaterdag 8 september komt André Hazes naar de Admi­ra­li­teits­dagen in Dokkum. Voor zijn optreden is 's avonds plek voor ruim 10.000 fans. De orga­ni­satie stelt dat hij de Elfste­den­stad bijna als Amsterdam-Noord kan zien. Eigen­lijk is het dus al een halve thuis­wed­strijd voor André.

De jonge Dré is succesvol in de voet­sporen van zijn vader, volks­zanger André Hazes, getreden. Toch is hij het stempel "de zoon van" allang ontgroeid. Als kleine jongen wist Dré dat hij de muziek­bu­si­ness in wilde. In 2007 had hij op 13-jarige leef­tijd zijn eerste nummer 1-hit met "Bedankt mijn vriend", een postuum duet met vader André. Vorig jaar won hij glansvol een Edison met "Leef" in de cate­gorie Volksmuziek.

In 2015, 2016 en 2017 was hij gast­ar­tiest bij de Toppers in Concert. En Dokkum krijgt nu dus haar eigen Hazes-spek­takel. André neemt zijn eigen band mee, iets wat niet vaak gebeurt. En ook al treedt hij de laatste jaren op in grote concerthallen zoals Ahoy, de Ziggo Dome en Amsterdam Arena, ook naar deze open­lucht­show ziet hij uit.

Admi­ra­li­teits­dagen

Van 6 tot en met 9 september kun je genieten van de Admi­ra­li­teits­dagen. Het leukste muzi­kale en mari­tieme festival van het noorden! Dit jaar alweer voor de 8e keer op rij. De complete binnen­stad van Dokkum is dan 4 dagen lang het decor van bijzon­dere open­lucht­con­certen en acti­vi­teiten. Gratis toegan­ke­lijk, voor jong en oud.

Bezoek voor meer infor­matie de website www.admiraliteitsdagen.nl !

Foto: © William Rutten