Lauwersland Online - Expositie "Hier voel ik me Thuis" in Galerie Het Raadhuis

Expo­sitie "Hier voel ik me thuis" in Galerie Het Raadhuis

Van 26 mei tot en met 29 juli is in Galerie Het Raad­huis in Eenrum de solo-expo­sitie "Hier voel ik me thuis" van Cees Vegh te bezichtigen.

Cees Vegh woont in het stede­lijk gebied van Zuid-Holland maar "hier" voelt hij zich thuis. "Hier" is het Wad, de kwel­ders, de luchten, de rust en de ruimte van Groningen.

Twee jaar heeft hij aan zijn solo-expo­sitie gewerkt. Met zijn fiets, zijn schets­boeken en schil­der­spullen door­kruiste hij de provincie. Hij liet zich inspi­reren door het Lauwersmeer, de Wadden­kust, de hoge luchten, het licht, de dijken en de kool­zaad­velden. Cees is een veel­zijdig schilder. De polders, de dijken,de zee, de kust, de wadden, zijn de stille en tijd­loze kracht­bron waaruit zijn schil­de­rijen ontstaan. Rust, ruimte en verstil­ling zijn de centrale thema’s in zijn werk. Zijn schil­de­rijen zijn vaak inge­togen en verfijnd.

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei is Cees Vegh van 13:00 tot 17:00 uur in Galerie Het Raad­huis aanwezig. U bent van harte welkom om kennis te komen maken met hem én zijn werk.


Galerie Het Raadhuis
Raad­huis­straat 17
9967 RA Eenrum
tele­foon: 0595 – 497 002

Bezoek voor meer infor­matie de website www.galeriehetraadhuis.nl !

Galerie Het Raad­huis is geopend van zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur.