vrijdag 26 oktober 2018

Expo­sitie "Hollandse luchten" in Galerie Het Raadhuis

Sonja Brussen

Van 3 november tot en met 16 december is in Galerie Het Raad­huis in Eenrum de expo­sitie "Hollandse luchten" te bezichtigen.

De natuur is de grootste inspi­ra­tie­bron voor Sonja Brussen. Ze werkt het liefst buiten met de natuur als haar atelier. Het mooie Noord­pol­der­zijl is één van haar lievelingsplekken.

Ze gaat eropuit om het moment te vangen, de snel­heid van het licht, de veran­de­ring van de wolken; het is een jacht en een dage­lijkse zoek­tocht naar licht, lucht en ruimte. Met een stevige impres­si­o­nis­ti­sche toets maakt Sonja schil­de­rijen met een zeer eigen karakter. In het veld laat ze zich beïn­vloeden door wat er gaande is in de natuur: kou, wind, regen maar ook de zon, alles heeft zijn uitwer­king op haar werk.

Voor deze expo­sitie maakte Sonja 30 nieuwe werken waarmee de bene­den­ver­die­ping van Galerie Het Raad­huis wordt gevuld. Op de beide andere verdie­pingen worden werken van de vaste kunste­naars van de galerie vertoond. Ook die werken hebben de natuur als onderwerp.

Bezoek voor meer infor­matie de website www.galeriehetraadhuis.nl !

Galerie Het Raadhuis

Raad­huis­straat 17
9967 RA Eenrum
tele­foon: 0595 - 497 002

Datum: zaterdag 3 november tot en met zondag 16 december 2018
Tijd: 13:00 tot 17:00 uur

Galerie Het Raad­huis is geopend op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur.