Frouwke van der Naalt neemt afscheid van LEGiO-run Grootegast

zaterdag 20 oktober 2018

Frouwke van der Naalt neemt afscheid van LEGiO-run Grootegast

Op 6 april 2019 is de LEGiO-run in Groo­te­gast en dus start het bestuur tradi­tie­ge­trouw in oktober met haar bestuurs­ver­ga­de­ringen. De eerste verga­de­ring dit jaar was anders dan anders, name­lijk zonder Frouwke van der Naalt.

De afge­lopen jaren heeft Frouwke met veel enthou­si­asme bij de start van LEGiO-run gestaan. Dit jaar heeft ze ervoor gekozen om haar enthou­si­asme en kwali­teiten in te zetten bij haar rol bij het bestuur van FC Grootegast.

Frouwke: "Ik vind het heel jammer, maar de LEGiO-run is niet te combi­neren met de bestuurs­functie bij FC Groo­te­gast. Ik ben nu al bijna geen avond thuis." Frouwke is naast haar bestuurs­functie bij FC Groo­te­gast een zeer actieve vrij­wil­liger. Ze zingt bij popkoor DUW, ze collec­teert voor de dieren­be­scher­ming, breit er op los bij de (alter­na­tieve) brei-club van Groo­te­gast en orga­ni­seert de gara­ge­ver­koop in Groo­te­gast. "Naast al mijn vrij­wil­li­gers­werk ben ik ook moeder en vrouw. Ik hoop nu af en toe ook een avond op de bank te kunnen zitten." Frouwke bedankt het bestuur van de LEGiO-run voor de fijne samen­wer­king, maar vooral ook alle vrij­wil­li­gers voor hun inzet.

Tijdens een zeer gezellig afscheids­etentje met het vaste team werd zij bedankt voor haar fantas­ti­sche inzet, haar kriti­sche blik, haar heli­kop­ter­view en gezelligheid.

Frouwke, we hopen dat je nog eens aan ons denkt wanneer je je wijntje drinkt uit het speciale LEGiO-run wijnglas!

Denkt u bij het lezen van dit bericht dat u graag onder­deel van het team van LEGiO-run wilt worden? Geef u dan op als vrij­wil­liger! Mailen kan naar info@legiorun.nl of bezoek voor meer infor­matie de website www.legiorun.nl !

Tekst: © Frony Babois | LEGiO-run