LAUWERSLAND ONLINE - LAAT JOUW GRONINGEN ZIEN VOOR KONINGSDAG

Laat jouw Groningen zien voor Koningsdag!

Wat maakt Groningen voor jou zo bijzonder? Deel een foto of filmpje op social media met #mijn­gro­ningen en win een ballon­vaart voor twee personen. Met deze actie willen we met heel Groningen toeleven naar Koningsdag.

Een vraag aan alle Gronin­gers: wat is het precies dat Groningen zo mooi of bijzonder maakt? Wat wil jij laten zien van Groningen? Welke Groninger wil jij in het zonnetje zetten? Post een foto of filmpje van jóuw Groningen op Inst­agram of Youtube, of post het op de Facebook­pa­gina Koningsdag2018Groningen en gebruik hierbij de hashtag #mijn­gro­ningen.

Inspi­ratie nodig? Een aantal bekende Gronin­gers gingen je al voor. Of ben je niet zo van de social media maar wel nieuws­gierig naar de inzen­dingen? Bekijk de film­pjes op koningsdag.groningen.nl.

Ballon­vaart

Meedoen aan de campagne wordt beloond: de winnaar van het beste filmpje en de winnaar van de beste foto krijgen een ballon­vaart voor twee personen cadeau.

Koningsdag in Groningen

Op vrijdag 27 april viert koning Willem-Alexander met zijn familie Koningsdag in de stad Groningen. Gemeente, provincie en Oran­je­ver­e­ni­ging hopen een groots feest te orga­ni­seren voor iedereen in Groningen. Samen met allerlei andere orga­ni­sa­ties én de inwo­ners van Groningen willen wij heel Neder­land laten zien dat we trots zijn op onze prach­tige stad en regio.

Infor­matie over het programma, de bereik­baar­heid en meer is te vinden op koningsdag.groningen.nl !

© Provincie Groningen