Lauwersland Online - Open Dagen bij Voedselbank Westerkwartier in Grootegast

dinsdag 4 december 2018

Open Dagen bij Voed­sel­bank Wester­kwar­tier in Grootegast

Op woensdag 19 en donderdag 20 december zet Voed­sel­bank Wester­kwar­tier in Groo­te­gast de deuren wagen­wijd open. Op beide dagen bent u tussen 15:00 en 19:00 uur van harte welkom aan de Bovenweg 23b.

Misschien bent u nieuws­gierig en vraagt u zich af hoe een Voed­sel­bank werkt? Hebt u zelf hulp nodig en wilt u eerst eens anoniem een kijkje nemen en wat vragen stellen? Het kan alle­maal tijdens de Open Dagen op 19 en 20 december.

Ook diegenen die zich willen aanmelden als vrij­wil­liger maar eerst meer willen weten over wat er zoal te doen valt zijn van harte welkom. Eenmaal binnen kunt u het volgende verwachten:

• Beide middagen kunt u proeven van diverse budget­arme maar heer­lijke en gezonde gerechten.
• Onder de bezoe­kers worden een aantal nieuwe budget­kook­boeken verloot.
• U kunt een krat vers geoogste winter­groenten winnen, ter beschik­king gesteld door Stich­ting Tuuntje.
• Vrij­wil­li­gers die werken op "Tuuntje" zijn aanwezig en u kunt hen bevragen over "Tuuntje" en hoe het is om daar te helpen.

Voedsel brengen

Misschien wilt u voedsel komen brengen voor mensen die - juist in deze tijd - extra voelen dat ze door hun slechte finan­ciële situ­atie niet kunnen delen in de over­da­dige feest­vreugde. Mocht u dat willen doen, dan alstu­blieft geen alco­ho­li­sche dranken (worden niet uitge­geven), koek en snoep (dit is meer dan voldoende op voorraad).

En wellicht zijn er mensen of bedrijven die hun kerst­pakket aan de Voed­sel­bank willen schenken. Ook dat is van harte welkom!

Giften

Een gift over­maken mag natuur­lijk ook altijd:
Voed­sel­bank Wester­kwar­tier: NL47RABO 0122 2560 69
Stich­ting Tuuntje: NL25RABO 0315 7350 90

Meer infor­matie

Wanneer u nog vragen heeft, neem dan gerust even contact op met Voed­sel­bank Wester­kwar­tier of bezoek voor meer infor­matie de website www.voedselbankwesterkwartier.nl !

Foto & tekst: © Willy Jansen - Baltink | Voed­sel­bank Westerkwartier

Voed­sel­bank Westerkwartier

Bovenweg 23b
9861 GG Grootegast

Datum: woensdag 19 en donderdag 20 december 2018
Tijd: van 15:00 tot 19:00 uur