LAUWERSLAND ONLINE - Rijzende ster Maan daalt neer in Dokkum

Rijzende ster Maan daalt neer in Dokkum

Maan de Steen­winkel, afkom­stig uit Bergen, staat zaterdag 8 september op het podium in Dokkum. Maan is 21 jaar maar heeft haar muzi­kale pad al ruim­schoots gebaand. In 2016 won ze The Voice of Holland-finale en haar ster is nog altijd rijzende. De eerste single "Perfect World" werd gepro­du­ceerd door DJ Hard­well en steeg direct tot grote hoogte. Ook opvolger "Ride It" deed het uitste­kend, deze werd even­eens goud.

De eerste grote podia waar Maan tussen de andere sterren stond waren niet mis: ze stond in de Ziggo Dome,  AFAS Live (voor­heen Heineken Music Hall) en trad op in Ahoy. In december 2017 startte Maan aan haar aller­eerste eigen club­tournee. Daar zong ze zowel de catchy, uptempo nummers die we zo goed van haar kennen, maar ook de wat rusti­gere tracks zong ze vol zelf­ver­trouwen voor haar publiek.

Tegen­woordig mag Maan zich ook offi­cieel singer-song­writer noemen. Het eerste lied waar zij zelf aan meeschreef was "Someone I Never Knew", een gevoe­lige ballad. Maan bezingt in het nummer dat zij nog nooit een echte relatie heeft gehad, maar wel zeker weet dat er nu al iemand op deze aarde rond­loopt met wie ze in de toekomst samen zal zijn. Zelf nummers schrijven is iets wat de artieste in de toekomst graag nog meer wil gaan ontwik­kelen.

Optreden voor publiek dat speciaal voor haar komt is een onbe­schrij­fe­lijk gevoel voor de jonge zangeres. Maan heeft dan ook zin in Dokkum, én ze brengt haar eigen band mee! Boven­dien zijn de sterren Maan op 8 september ook gunstig gezind: de maan is deze avond slechts voor 4% zicht­baar. De artieste heeft dus echt alles mee om te gaan stralen in Dokkum!

Bezoek voor meer infor­matie de website www.admiraliteitsdagen.nl en Maan's eigen website www.maanofficial.nl !

Foto: © maanofficial.nl