LAUWERSLAND ONLINE - Rijzende ster Maan daalt neer in Dokkum

Rijzende ster Maan daalt neer in Dokkum

Maan de Steen­winkel, afkom­stig uit Bergen, staat zaterdag 8 september op het podium in Dokkum. Maan is 21 jaar maar heeft haar muzi­kale pad al ruim­schoots gebaand. In 2016 won ze The Voice of Holland-finale en haar ster is nog altijd rijzende. De eerste single "Perfect World" werd gepro­du­ceerd door DJ Hard­well en steeg direct tot grote hoogte. Ook opvolger "Ride It" deed het uitste­kend, deze werd even­eens goud.

De eerste grote podia waar Maan tussen de andere sterren stond waren niet mis: ze stond in de Ziggo Dome,  AFAS Live (voor­heen Heineken Music Hall) en trad op in Ahoy. In december 2017 startte Maan aan haar aller­eerste eigen club­tournee. Daar zong ze zowel de catchy, uptempo nummers die we zo goed van haar kennen, maar ook de wat rusti­gere tracks zong ze vol zelf­ver­trouwen voor haar publiek.

Tegen­woordig mag Maan zich ook offi­cieel singer-song­writer noemen. Het eerste lied waar zij zelf aan meeschreef was "Someone I Never Knew", een gevoe­lige ballad. Maan bezingt in het nummer dat zij nog nooit een echte relatie heeft gehad, maar wel zeker weet dat er nu al iemand op deze aarde rond­loopt met wie ze in de toekomst samen zal zijn. Zelf nummers schrijven is iets wat de artieste in de toekomst graag nog meer wil gaan ontwikkelen.

Optreden voor publiek dat speciaal voor haar komt is een onbe­schrij­fe­lijk gevoel voor de jonge zangeres. Maan heeft dan ook zin in Dokkum, én ze brengt haar eigen band mee! Boven­dien zijn de sterren Maan op 8 september ook gunstig gezind: de maan is deze avond slechts voor 4% zicht­baar. De artieste heeft dus echt alles mee om te gaan stralen in Dokkum!

Bezoek voor meer infor­matie de website www.admiraliteitsdagen.nl en Maan's eigen website www.maanofficial.nl !

Foto: © maanofficial.nl