Adven­tu­re­park Waddenfun

Durf jij de Adven­ture aan?

In Wehe - den Hoorn - op nog geen 20 minuten vanaf de stad Groningen en 15 minuten vanaf het Lauwersmeer - ligt Adven­tu­re­park Waddenfun: het grootste indoor klim­park van Neder­land!

Met of zonder klim­er­va­ring voor jong en oud: iedereen kan in ons immens klim­park de ultieme uitda­ging met zich­zelf aangaan. Of je nu alleen komt of gezellig samen met anderen. Meer dan 45 bruggen, klimmen op drie verschil­lende niveaus en meer dan 300 meter zipline.

Het indoor klim­park bestaat uit drie klim­par­coursen op verschil­lende hoogtes. Het eerste niveau, voor­zien van een continue systeem, bevindt zich op twee meter hoogte. Het volgende niveau is 4,5 meter hoog en voor de waag­halzen is er nog een derde niveau op 8 meter hoogte! Er zijn meer dan 300 meter aan ziplines, waarvan meer dan 200 meter over de velden. Het klim­park is geschikt voor personen vanaf 4 tot 75+ jaar.

Adven­tu­re­park Waddenfun biedt meer

Naast de span­nende indoor klim­par­coursen biedt Adven­tu­re­park Waddenfun leuke, uitda­gende outdoor acti­vi­teiten en moge­lijk­heden voor feesten en partijen, kinder­feestjes, bedrijfs­uitjes, scholen en vere­ni­gingen, actief verga­deren, vrienden- of fami­lie­dagen, vrij­ge­zel­len­feesten en meer…

Wist je dat?

Ben je op zoek naar een origi­neel, actueel, uniek en een spor­tief bedrijfs­uitje en zoek je een bestem­ming waar je het iedereen naar de zin kunt maken en wat onder alle weers­om­stan­dig­heden door kan gaan? STOP MET ZOEKEN! Bij Adven­tu­re­park Waddenfun ben je aan het juiste adres.

Adven­tu­re­park Waddenfun

Trekweg 1
9964 TA Wehe - den Hoorn
tele­foon: 0595 - 439 880

Adven­tu­re­park Waddenfun is het hele jaar geopend.
Bezoek de website voor de actuele openings­data en -tijden!