Notice: Trying to get property 'term_id' of non-object in D:\www\lauwersland-online.n\www\wp-content\themes\enfold\config-templatebuilder\avia-shortcodes\magazine\magazine.php on line 729

Notice: Trying to get property 'term_id' of non-object in D:\www\lauwersland-online.n\www\wp-content\themes\enfold\config-templatebuilder\avia-shortcodes\magazine\magazine.php on line 729
Lauwersland Online - Davina Michelle op Admiraliteitsdagen 2019

vrijdag 12 april 2019

Davina Michelle op Admi­ra­li­teits­dagen 2019

"Hoog­te­punt op hoogste punt van Dokkum"

Davina Michelle komt naar Dokkum tijdens de Admi­ra­li­teits­dagen 2019. Op zater­dag­avond 7 september treedt ze op op de Markt, het tweede hoofd­po­dium van het vier­daagse evene­ment. "Een hoog­te­punt op het hoogste punt van Dokkum.", noemt de orga­ni­satie de komst van Michelle.

Afge­lopen jaar verkreeg Davina Michelle enorme bekend­heid als zangeres met het nummer "Duurt te lang", dankzij deel­name aan het tele­vi­sie­pro­gramma "Beste zangers van Neder­land". Vorig jaar april al werd Davina Michelle geboekt voor 7 september dit jaar. Voor­zitter Jan Michiel van de Admi­ra­li­teits­dagen: "Binnen een team van vrij­wil­li­gers en profes­si­o­nals bespreken we waar we op in gaan zetten. Soms moet je dat inzicht al vroeg hebben. Dankzij betrokken spon­soren zijn we in staat artiesten als Davina Michelle en de eerder bekend­ge­maakte band Racoon ook daad­wer­ke­lijk vast te leggen. Met deze artiesten verwachten we een breed publiek naar Dokkum te trekken."

De vernieuwde Markt in Dokkum, waarop Michelle haar optreden geeft, heeft zich afge­lopen jaar ontpopt als ultiem festi­val­ter­rein in hart van de stad. Nu met de ijsfon­tein is het plein hele­maal af. Daarmee kan de Markt verder door­ont­wik­keld worden als festi­val­ter­rein. Vanuit 11fountains waar de ijsfon­tein onder­deel van is, wordt verwacht dat er goed op het kunst­werk gepast wordt. Jan Michiel: "We moeten er natuur­lijk voor zorgen dat hij niet onder de voet gelopen wordt door de  tien­dui­zenden gasten die in vier dagen tijd over de Markt wandelen. De fontein krijgt daarom een bijzon­dere rol tijdens de Admi­ra­li­teits­dagen. We maken er de grootste ijsblok­jes­ma­chine van Europa van, dankzij een mooie hore­ca­partner waar we een contract mee hebben afgesloten."

De Admi­ra­li­teits­dagen worden steeds aantrek­ke­lijker voor part­ners, maar ook voor spon­soren. Jan Michiel: "Het een versterkt het ander. En toch blijft het in de basis vanuit onszelf komen. We doen het echt samen hier in Dokkum en de regio en dat maakt me als voor­zitter ontzet­tend grutsk."

Bezoek voor meer infor­matie de website www.admiraliteitsdagen.nl !

Foto: © Davina Michelle
Tekst: © Admiraliteitsdagen