dinsdag 7 mei 2019

Moederdag: neem je moeder Tuk!

Elk jaar dezelfde lastige vraag: wat moeten we nu weer verzinnen voor Moederdag? Buiten­planten?… een luchtje?… een bos bloemen?… een doosje choco­lade?… Welnee, doe het anders en neem je moeder Tuk!

Tuk Tuk Lauwersoog is het origi­neelste cadeau aller­tijden en je moeder krijgt deze Moederdag een doos vol onver­ge­te­lijke herin­ne­ringen cadeau.

Bel voor de moge­lijk­heden met Tuk Tuk Lauwersoog op 06 - 8333 2222. Tijdig reser­veren is aanbevolen!


Tuk Tuk Lauwersoog

Huur een Tuk Tuk bij Tuk Tuk Lauwersoog om een dagdeel of hele dag de prach­tige omge­ving van Lauwersoog te ontdekken. In uw eigen tempo volop genieten van wat Groningen en Fryslân te bieden hebben. En dat is meer dan u denkt!

De moge­lijk­heden voor een gezellig dagje uit zijn onbe­perkt! Na een korte oefenrit met de Piaggio Ape Cales­sino hier in de buurt kan de bele­venis beginnen. Maak een keuze uit diverse routes of ga gewoon uw eigen weg.

Toer naar Zout­kamp of Dokkum, maar bezoek ook eens de mooie dorpjes die u anders voorbij rijdt. U zult versteld staan van de knusse straatjes en vrien­de­lijke mensen in deze omgeving.

Het Lauwersmeer­ge­bied met zijn adem­be­ne­mende weids­heid en stilte alleen al is de moeite meer dan waard. De stilte die alleen door­broken wordt door een troep ganzen, een snate­rende eend of het roepen van één van de vele water­vo­gels. Misschien dat u een aantal reeën in de verte of tegen de schemer een vos spot.

Over het Lauwersmeer kijkend, zult u vissers­bootjes zien dobberen en vissers die loom de hengel over­boord gooien. De omge­ving bestaat uit vele beschutte plekjes waar het grote genieten orde van de dag. En als het even regent… dan doet u toch gewoon de kap dicht?

Als je een Tuk Tuk huurt bij Tuk Tuk Lauwersoog, dan krijg je er gratis een dag vol onver­ge­te­lijke herin­ne­ringen bij cadeau!


Huur een Tuk Tuk voor een:

• dagje toeren door het Lauwersland
• personeelsfeestje
• vriendenuitje
• vrijgezellenfeest
• bruiloft
• evene­ment of als
• taxi

Bezoek voor meer infor­matie de website www.tuktuklauwersoog.nl !

Foto's & tekst: © Tuk Tuk Lauwersoog

Tuk Tuk Lauwersoog

Kustweg 18
9976 VP Lauwersoog
tele­foon: 06 - 8333 2222

Datum: zondag 12 mei 2019
Tijd: vanaf 09:00 uur