Lauwersland Online - Samen breien en haken voor de LEGiO-run

vrijdag 11 januari 2019

Samen breien en haken voor de LEGiO-run

Het Hand­werk­café in Bibli­o­theek Groo­te­gast opent vanaf 14 januari weke­lijks op maan­dag­middag van 14:00 tot 16:00 haar deuren voor crea­tie­ve­lingen. Net als afge­lopen jaar orga­ni­seren Bibli­o­theek Groo­te­gast en LEGiO-run geza­men­lijk dit Handwerkcafé. 

Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er geza­men­lijk gebreid en gehaakt. Jong of oud: iedereen die van hand­werken houdt is welkom. Door samen bezig te zijn bent u even gezellig de deur uit en bouwt u letter­lijk mee aan iets moois voor de LEGiO-run in Grootegast.

De LEGiO-run is meer dan alleen een hard­loop­event en wil verbinden. Vorig jaar werd een gehaakte en een gebreide Noppie gemaakt, die vervol­gens op de route voor nog meer sfeer zorgde. Dit jaar is er een nieuwe Lego-hand­werk uitda­ging. Garen, brei- en haak­naalden zijn voor het Lego-project gratis aanwezig en wordt mede moge­lijk gemaakt door de Vari­a­tie­kraam, geves­tigd in de Bundel­shop te Groo­te­gast. U bent van harte welkom!

Tot en met maart 2019 is het Hand­werk­café weke­lijks geopend om voor de LEGiO-run te breien en haken. Op 6 april zal het eind­re­sul­taat te zien zijn langs de route van de LEGiO-run.

Foto: Noppie
Tekst: © Frony Babois