Lauwersland Online - Crazy Hair Studio geopend in Damwâld

maandag 20 juli 2020

Crazy Hair Studio geopend in Damwâld

DAMWÂLD - Het kappersvak zit in haar bloed, 29 jaar lang was Tamara Buijsse haar­sty­list in dezelfde kapsalon in Damwoude, eerst bij Ron Verhoef Haar­mode, wat later Ici Kappers werd. Tamara bevindt zich echter alles­be­halve in de herfst van haar carrière, niets is minder waar, met de opening van haar eigen kapsalon Crazy Hair Studio begint een heel nieuw avontuur. 

Ondanks dat ze altijd met veel plezier voor haar oude werk­ge­vers Ron Verhoef en Dirk Henstra heeft gewerkt en een sterke band met haar vaste klanten heeft, werd het tijd voor een nieuwe uitda­ging. Afge­lopen vrijdag vond de fees­te­lijke opening plaats van haar eigen Crazy Hair Studio aan de Nijewei 11A in Damwâld. De kapsalon, die is gesi­tu­eerd in de garage die haar vriend Thomas daar­voor opof­ferde, is omge­bouwd tot een super­mo­derne kapsalon. Tamara is speci­a­list in haar­kleuren maar ook geeft ze graag uitge­breid haar­ad­vies. Daar­naast verkoopt ze onder andere de nieuwste verkoop­lijn aan haarproducten.

De naam Crazy Hair Studio ontstond naar eigen zeggen: "Omdat ik sels ek wol in bytsje crazy bin". Tamara is heel actief op social media en een afspraak kan heel simpel gemaakt worden op haar website www.crazyhairstudio.nl. Ook in de bouwvak is de salon geopend. Tot en met 14 augustus kost een knip­beurt slechts 15 euro. Tamara ziet je graag voor een kekke knip­beurt en een leuk gesprek!

Foto: © Marieke van der Veen
Tekst: © Thea van der Schaaf

Crazy Hair Studio

Nijewei 11A
9104DK Damwâld