Lauwersland Online - Dokkum geeft een rondje

Gratis kaartjes voor reuzenrad en draai­molen voor gasten in de waddenregio

zaterdag 1 augustus 2020

Dokkum geeft een rondje

DOKKUM - Ben jij de komende weken op vakantie in een hotel, B&B, vakan­tie­huisje of sta je op een camping in het unieke Unesco werel­derf­goed wadden­ge­bied? Dan geeft Dokkum jou een rondje! Je ontvangt een ticket voor het reuzenrad of draai­molen op de Markt in de vesting­stad van het wad. Maak en deel je een leuke foto, dan maak je kans op mooie prijzen.

Maak kans op mooie prijzen

Heb je het ticket voor het reuzenrad of draai­molen bemach­tigd? Doe dan mee met onze markt­actie. Dit moet je er voor doen: Maak een foto van jezelf met het ticket, of een foto in het reuzenrad of de draai­molen, volg Visit Dokkum op Facebook of Inst­agram en deel je foto op social media met #rond­je­dokkum. Je maakt dan onder andere kans op een spec­ta­cu­laire expe­rience op het wad, een luxe over­nach­ting voor twee vesting­stad Dokkum, een etentje voor vier personen in een van de toffe restau­rants van de regio, of een bier­proe­verij. Zeker weten dat jij na deze bele­ving nog eens terug­komt in Dokkum, want ook buiten de zomer is het hier een beleving!

Maak zelf een rondje Dokkum

Uitge­draaid in het rad of de molen? Doe dan zelf nog een rondje Dokkum. Jouw gratis rondje in de draai­molen of het reuzenrad wordt name­lijk aange­boden door onder­ne­mers en horeca in de stad. Zij stellen jouw bezoek op prijs én ze zorgen ervoor dat je op een verant­woorde en veilige manier bij kunt komen van jouw avon­tuur op de Markt. Geen gratis kaartje bemach­tigd? Dan kost een ritje drie euro. Het reuzenrad en de draai­molen op de Markt in Dokkum zijn nog de hele zomer dage­lijks geopend vanaf 10:00 uur.

De Magie van de Markt

De Magie van de Markt is een nieuw concept van onder­ne­mers en horeca in Dokkum en bedoeld als terug­ke­rend evene­men­ten­plat­form voor de stad. Het reuzenrad en de draai­molen zijn de eerste acti­vi­teiten die plaats­vinden binnen dat concept. Ze draaien nu een paar weken op de Markt in Dokkum en blijken een groot succes. De attrac­ties zijn een klein­scha­lige acti­vi­teit die op een verant­woorde manier publiek naar Dokkum trekken. Groot­scha­li­gere evene­menten die normaal gesproken de stad en de zomer opfleuren, kunnen vanwege de corona­crisis niet worden gehouden. Dokkum als vesting­stad aan het wad trekt op deze manier alsnog het nodige publiek.

Foto & tekst: © Janneke Braaksma