Lauwersland Online - NLdoet op vrijdag 13 maart op Landgoed Verhildersum in Leens

Kom de handen uit de mouwen steken!

woensdag 4 maart 2020

NLdoet op vrijdag 13 maart op Land­goed Verhil­dersum in Leens

LEENS - In het kader van NLdoet - de grootste vrij­wil­li­gers­actie van Neder­land - orga­ni­seert Land­goed Verhil­dersum in Leens een "handen uit de mouwen-dag". Met een groep vrij­wil­li­gers wordt dan druk gepoetst, gesopt en geveegd.

Op Land­goed Verhil­dersum wordt nog ieder jaar tradi­ti­o­neel een grote voor­jaars­schoon­maak gehouden en vlak voor de opening van het nieuwe seizoen een laatste schoon­maak­ronde. De grote klussen zijn inmid­dels klaar maar er zijn nog genoeg klei­nere klussen over voor de "Handen uit de mouwen-dag" tijdens NLdoet op vrijdag 13 maart.

Vrij­wil­li­gers zijn deze dag welkom om samen een ronde over het hele terrein te maken en ervoor te zorgen dat alle bebor­ding, bankjes, het tuin­huis enzo­voort er weer spic en span bij komen te staan.

Het is elk jaar weer een hele toer om alles op tijd klaar te krijgen en daarom wordt de inzet van vrij­wil­li­gers erg gewaar­deerd. Mede dankzij deze inzet kan het publiek straks weer volop genieten van alles wat Land­goed Verhil­dersum te bieden heeft.

De "Handen uit de mouwen-dag" start om 09:00 uur in de Muse­um­boer­derij waar de koffie en thee klaar­staan en de klussen zullen worden verdeeld. Tussen de middag wordt er een lunch verzorgd. Aanmelden kan via info@verhildersum.nl of 0595 - 571 430. Komt u / kom jij ook helpen???

Foto & tekst: © Land­goed Verhildersum

Land­goed Verhildersum

Dijk­stil­sterweg 4
9965 TH Leens

Datum: vrijdag 13 maart 2020
Tijd: 09:00 uur

Bezoek de website www.verhildersum.nl en volg het land­goed ook op Facebook en Twitter!