LAUWERSLAND ONLINE - BANENMARKT HORECA RECREATIE EN TOERISME OP WERKPLEIN ABILITY IN WINSUM

Banenmarkt Horeca, Recreatie en Toerisme op Werkplein Ability in Winsum

Op dinsdagochtend 20 februari vindt op Werkplein Ability in Winsum weer een Banenmarkt plaats.  Dit keer staat werken in de Horeca, Recreatie en Toerisme centraal. De Banenmarkt wordt regionaal georganiseerd met het UWV, binnen het samenwerkingsverband Werk in Zicht.

Werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden uit de regio zijn van harte welkom op de Banenmarkt. Het is het moment bij uitstek om op een laagdrempelige manier in contact te komen met diverse (vrijwilligers)organisaties, werkgevers en uitzendbureaus en meer te horen over hun vacatures in deze sector.

Op de Banenmarkt is er ook de mogelijkheid om professionele profielfoto’s te laten maken. Daarnaast kunnen deelnemers stylingadvies op maat krijgen en een cv- check laten doen. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom van 10:00 tot 12:00 uur.

Oproep aan bedrijven: Ook op de Banenmarkt staan?

Belangstellende organisaties/bedrijven in de Horeca, Recreatie en Toerisme die ook op de Banenmarkt willen staan, kunnen zich nog aanmelden via werkgeversadviseur Elisabeth Akkerman: e.akkerman@werkpleinability.nl.


Werkplein Ability
Ubbo J. Mansholtplein 2
9951 BX Winsum

Datum: dinsdag 20 februari 2018
Tijd: 10:00 – 12:00 uur

Bezoek voor meer informatie de website www.werkpleinability.nl !