Lauwersland Online - Banenmarkt

Veelzijdige Banenmarkt op Werkplein Ability in Winsum

Op dinsdag 26 september vindt op Werkplein Ability in Winsum weer een Banenmarkt plaats. De Banenmarkt wordt regionaal georganiseerd met het UWV, binnen het samenwerkingsverband Werk in Zicht.

Werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden uit één van de BMWE-gemeenten (Bedum, De Marne, Winsum, Eemsmond) zijn welkom op het Werkplein Ability in Winsum.

Dit keer is het niet gericht op één specifiek thema maar op meerdere sectoren, waaronder zakelijke dienstverlening, zorg, schoonmaak, productiewerk en horeca. De Banenmarkt is hét moment bij uitstek om op een laagdrempelige manier in contact te komen met verschillende werkgevers en uitzendbureaus die van de partij zullen zijn. Ook zijn er vrijwilligersorganisaties met vacatures aanwezig.

Op de Banenmarkt is er onder meer een voorlichting over werken in het KCC, de mogelijkheid om professionele profielfoto’s te laten maken inclusief visagie en is er gelegenheid om stylingadvies op maat (Dress for Success) te krijgen. Verder zijn er verschillende werkgevers, uitzendbureaus en vrijwilligersorganisaties aanwezig waarmee op een makkelijke manier contact kan worden gelegd.

Iedereen die belangstelling heeft, is op dinsdag 26 september van harte welkom!


Werkplein Ability
Ubbo J. Mansholtplein 2
9951 BX Winsum

Datum: dinsdag 26 september 2017
Tijd: 10:00 – 12:00 uur

Bezoek voor meer informatie de website www.werkpleinability.nl !