Knol Elektro

Met Knol Elektro heeft u een elek­tro­winkel in de buurt met een zeer breed assor­ti­ment aan elek­tro­ni­sche appa­raten, zoals wasma­chines, koel­kasten, (combi)magnetrons, tele­vi­sies, enzo­voorts. Ook voor inbou­w­ap­pa­ra­tuur bent u er op het juiste adres!

"Naast een breed aanbod aan producten, staat ook een persoon­lijke service hoog bij ons in het vaandel. Kom eens langs in onze winkel en laat u advi­seren. Wij vertellen u graag meer over de verschillen tussen de producten in ons assor­ti­ment en vinden samen met u de beste oplos­sing. Zo hoeft u nooit meer ver te reizen voor een elek­tro­winkel, wat zeker ook bij vragen achteraf of even­tuele problemen aan elek­tro­ni­sche appa­raten ideaal is. U kunt ons vanzelf­spre­kend ook per mail of tele­fo­nisch bereiken voor advies."

Service van Knol Elektro

"De service van Knol Elektro in Leens gaat verder dan het geven van een vakkundig advies en een bonnetje na de koop als u bijvoor­beeld een nieuwe koel­kast of wasma­chine aan wilt schaffen. Wij komen graag bij u langs om de nieuwe elek­tro­ni­sche appa­raten ener­zijds voor u te bezorgen en ander­zijds direct voor u te instal­leren! Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en weet u zeker dat de instal­latie op een correcte wijze voor u wordt uitge­voerd. Ideaal!

Mocht u naar verloop van tijd onver­hoopt te maken krijgen met problemen aan uw elek­tro­ni­sche appa­raten, dan zullen we deze binnen een korte tijd voor u verhelpen. U moet er toch niet aan denken dat u een lange tijd zonder wasma­chine komt te zitten? Knol Elektro begrijpt dit en verhelpt problemen daarom snel…

Kortom, bij Knol Elektro vindt u alles wat u van een gere­nom­meerde elek­tro­winkel mag verwachten: een passend advies op maat vooraf, de bezor­ging en instal­latie van uw nieuwe elek­tro­ni­sche appa­raten én een uitge­breide service bij even­tuele problemen achteraf!

Wanneer mogen we u in onze winkel begroeten?"

Knol Elektro

Valge 12
9965 PG Leens
tele­foon: 0595 - 571 423
www.knol-elektro.nl