Vakan­tie­bun­galow De Duingors

Vakan­tie­bun­ga­lows Ameland

Ameland… het eiland van ruimte, rust, vele faci­li­teiten en acti­vi­teiten… én de uiterst comfor­ta­bele en luxe 6-persoons vakan­tie­bun­galow De Duin­gors aan het Jan Roepespad op loop­af­stand van het dorp Hollum.

Zand­kas­telen bouwen, genieten van een hapje en een drankje of uitwaaien en geheel tot rust komen? Dan bent u op het zeer brede Noord­zee­strand op het juiste adres. Natuur­lief­heb­bers vinden hun vertier aan de wadkant van dit prach­tige eiland. Eb en vloed, een varia aan vogels en niet te vergeten: de zeehonden.

Ameland belooft u een onver­ge­te­lijke vakantie! Als “eilan­den­be­woner” weet u dat het weer vari­eert van stra­lend en zomers warm tot winters guur. Welke van onze 4 bunga­lows u ook kiest, u komt thuis: gezellig en uiterst comfor­tabel inge­richt, voor­zien van alle luxe en speel­ruimte te over voor de kinderen terwijl u geniet van een goed glas wijn en het boek welke lang op u heeft gewacht…

Vakan­tie­bun­galow De Duingors

Een moderne bungalow op een enorme kavel met veel privacy en beschikt over eigen speel­toe­stellen. De inrich­ting van de Duin­gors is strak en modern en voor­zien van alle gemakken en comfort waar­onder een zonne­bank en infra­rood­ca­bine. Door de aanwe­zig­heid van harde vloeren, welke het verblijf van uw huis­dier kunnen weer­staan, is deze ook van harte welkom!

Verhuur

De verhuur­mo­ge­lijk­heden beheren wij zelf, uitslui­tend op deze manier kunnen wij u een goed en verzorgd verblijf op Ameland garan­deren. In tegen­stel­ling tot vele andere vakan­tie­wo­ningen bieden wij u een compleet inge­richte, en vooral gezel­lige, bungalow alsof het uw eigen thuis is en waar tele­visie met Netflix® én draad­loos internet niet ontbreken.

Kwali­teit en vertrouwen staan bij ons voorop, u heeft recht op uw welver­diende en onbe­zorgde Wadden­va­kantie. Ameland en de Wadden beleef je vanuit De Duin­gors: Vakan­tie­bun­ga­lows Ameland!

Vakan­tie­bun­galow De Duingors

Jan Roepespad 45
9161 CT Hollum
tele­foon: 06 - 2267 9530
www.vakantiebungalowsameland.nl