LAUWERSLAND ONLINE - BELEEF HET NATUUR BELEVINGSPAD IN NUIS

Beleef het Natuur Belevingspad in Nuis

Het Groninger Landschap organiseert op woensdag 23 mei speciaal voor de jeugd de excursie: Beleef het Natuur Belevingspad.

We zoeken op het Natuur Belevingspad naar dagvlinders en in een spannende tent vind je nachtvlinders. Ontdek de wondere wereld van de bodemdiertjes, met een schepnetje kun je ontdekken wat er zoal onder water leeft en we gaan op zoek naar sporen die mensen en dieren achterlaten in de natuur.

Het is een BELEVING! Dat betekent dat je kunt voelen, ruiken, zien en horen dus kleed je als een avonturier/ontdekkingsreiziger en ga op pad!


Börgbloumke
Oudeweg 17
9364 PP Nuis

Datum: woensdag 23 mei 2018
Tijd: 14:30 – 16:00 uur

Kosten: Deelname is gratis, aanmelden via www.groningerlandschap.nl – activiteiten


Over Het Groninger Landschap

Het Groninger Landschap beschermt, behoudt en beheert een belangrijk deel van de Groningse natuur, Gronings historisch erfgoed en maakt zich sterk om de identiteit van ons prachtige landschap te bewaren.

Groningen heeft vele rijkdommen. Sommige schatten staan er al eeuwen, zoals de glorieuze Ennemaborgh en de voorname Coendersborch. Andere rijkdommen ontstaan door natuurontwikkeling zoals in Polder Breebaart en de Kropswolderbuitenpolder. Al die rijkdommen zijn het waard om te behouden en te beschermen.

Bezoek voor meer informatie de website www.groningerlandschap.nl !


LAUWERSLAND ONLINE - HET GRONINGER LANDSCHAP


Foto: © Andries de la Lande Cremer
© Het Groninger Landschap