Lauwersland Online - Bjarne Zuidema en Mark de Vries vinden gouden eieren op Landgoed Verhildersum

Bjarne Zuidema en Mark de Vries vinden gouden eieren op Landgoed Verhildersum

Op Paasmaandag is op Landgoed Verhildersum in Leens traditiegetrouw de vraag "Wie vinden de gouden- en zilveren eieren?". Gelukkig werkte het weer mee en konden meer dan 400 kinderen en hun begeleiders, onder aanvoering van de paashaas en het kleine paashaasje, met een prachtig zonnetje erbij uitzwermen over de tuinen en singels rondom de Borg.

De beide paashazen en hun helpers hadden meer dan 2000 chocolade paaseitjes verstopt maar het bleek nog niet zo eenvoudig om de gouden- en zilveren eieren te vinden. De meeste kinderen vonden wel chocolade eitjes, ook heerlijk natuurlijk.

Uiteindelijk bleek de gelukkige vinder van het gouden ei in de binnentuin de 3-jarige Bjarne Zuidema uit Leens te zijn. De 6-jarige Roos Derks uit Hornhuizen vond het zilveren ei. De 10-jarige Mark de Vries uit Oldehove was de gelukkige vinder van het gouden ei in de singel en de 7-jarige Mika de Winter uit Leens vond het zilveren ei. De bijzondere eieren mochten bij de paashazen geruild worden tegen een prachtige chocolade paasverrassing.

De grote en kleine paashaas waren heel enthousiast over de grote schare kinderen en de goede sfeer. Ze hebben beloofd volgend jaar weer langs te komen!