Lauwersland Online - Camping De Breede een leuke gezinscamping met zwembad in het mooie Groningen

Camping De Breede: een leuke gezinscamping met zwembad in het mooie Groningen

Camping De Breede in Breede bij Warffum is een kleine en rustige gezins­cam­ping, erg geschikt voor gezinnen met kinderen maar ook voor de rust­zoe­kende 50-plusser.

U kunt hier genieten van de rust en de ruimte van het mooie Groninger land­schap. Uw gezin kan heer­lijk zwemmen in het prach­tige verwarmde open­lucht­zwembad De Breede, direct naast de camping.

Er is gratis Wi-Fi, er zijn veel speel­toe­stellen en het gebruik van de skel­ters en fietsjes is even­eens gratis! Ook is er een leuke speel-/tvruimte.

De sani­taire voor­zie­ningen op camping De Breede zijn modern en van alle gemakken voor­zien. Er is baby-/gezins­ruimte en een inva­li­den­toi­let/-douche. Het toilet­ge­bouw wordt uitste­kend onder­houden en schoon­ge­maakt. Warm water voor uw afwas en douches zijn gratis, tevens is er toilet­pa­pier aanwezig in het toilet­ge­bouw. Er is binnen een afwas­ruimte, maar ook buiten onder een afdak.

In de zomer­va­kantie zijn er harde bolle­tjes, pistol­le­tjes en crois­santjes te koop op de camping! Tevens is er in deze periode 2x in de week animatie voor de kinderen. Er is een moge­lijk­heid om uw kind(eren) tegen beta­ling naar een profes­si­o­nele kinder­op­vang op de camping te brengen.

Breede ligt centraal in de provincie Groningen, ideaal om het mooie Groningen te gaan ontdekken!


Camping De Breede
Breede 4
9989 TA Warffum

Bezoek voor meer infor­matie de website www.campingdebreede.nl !


De camping is jaar­lijks geopend van 1 april tot en met 30 september! Tevens leuke cara­vans te huur met voor­tent, vaste vloer én extra kook- en koel­ge­le­gen­heid in de voor­tent.