Lauwersland Online - Camping De Breede een leuke gezinscamping met zwembad in het mooie Groningen

Camping De Breede: een leuke gezinscamping met zwembad in het mooie Groningen

Camping De Breede in Breede bij Warffum is een kleine en rustige gezinscamping, erg geschikt voor gezinnen met kinderen maar ook voor de rustzoekende 50-plusser.

U kunt hier genieten van de rust en de ruimte van het mooie Groninger landschap. Uw gezin kan heerlijk zwemmen in het prachtige verwarmde openluchtzwembad De Breede, direct naast de camping.

Er is gratis Wi-Fi, er zijn veel speeltoestellen en het gebruik van de skelters en fietsjes is eveneens gratis! Ook is er een leuke speel-/tvruimte.

De sanitaire voorzieningen op camping De Breede zijn modern en van alle gemakken voorzien. Er is baby-/gezinsruimte en een invalidentoilet/-douche. Het toiletgebouw wordt uitstekend onderhouden en schoongemaakt. Warm water voor uw afwas en douches zijn gratis, tevens is er toiletpapier aanwezig in het toiletgebouw. Er is binnen een afwasruimte, maar ook buiten onder een afdak.

In de zomervakantie zijn er harde bolletjes, pistolletjes en croissantjes te koop op de camping! Tevens is er in deze periode 2x in de week animatie voor de kinderen. Er is een mogelijkheid om uw kind(eren) tegen betaling naar een professionele kinderopvang op de camping te brengen.

Breede ligt centraal in de provincie Groningen, ideaal om het mooie Groningen te gaan ontdekken!


Camping De Breede
Breede 4
9989 TA Warffum

Bezoek voor meer informatie de website www.campingdebreede.nl !


De camping is jaarlijks geopend van 1 april tot en met 30 september! Tevens leuke caravans te huur met voortent, vaste vloer én extra kook- en koelgelegenheid in de voortent.