LAUWERSLAND ONLINE - DANK JE WEL ERWIN

Dank je wel Erwin!

Autobedrijf Sietsema in Uithuizermeeden was vanaf de eerste dag prominent aanwezig op Lauwersland Online. Wat volgde was een fijne en intensieve samenwerking… waaraan nu helaas -maar met alle begrip- een einde komt.

Erwin Penninga heeft vele jaren aan het stuur van Autobedrijf Sietsema gestaan en ik ken hem dan ook al vanaf 2006 toen ik zelf nog in de automotive-branche werkzaam was. Met sommige garagehouders had ik destijds een meer dan fijne verstandhouding, waaronder met Erwin en zijn monteur. De vervolgstap was logisch toen ik in 2010 met De Marne Online, de voorloper van Lauwersland Online, van start ging: Autobedrijf Sietsema werd adverteerder van het eerste uur met het autobedrijf, alle occasions en later ook nog de Pak ‘n Bak. In navolging op de promoties mocht ik een nieuwe website realiseren en nam daarnaast wekelijks de occasionpresentaties voor rekening.

Aan het einde van deze week gaat Autobedrijf Sietsema over de finish en sluit Erwin -geheel op eigen initiatief en op persoonlijke gronden- definitief de deuren. Ik ben Erwin ontzettend veel dank verschuldigd want mede door zijn onvoorwaardelijke vertrouwen en de continue gunning van werkopdrachten kreeg ik vanaf 2010 de kans om mijn eigen bedrijf op te bouwen.

Dank je wel voor alles Erwin! en ik wens jou veel succes bij je nieuwe werkgever Autobedrijf Weesepoel en jouw monteurs bij hun nieuwe werkgevers. Mede namens al je automotive-collega’s op Lauwersland Online:

• Autobedrijf Harry Kremer – Uithuizen
• Autocentrum Snip – Doezum
• Autoschade Dijksterhuis – Uithuizen
• Autoservice Pont – Leens
• Snip Auto 2000 – Grootegast
• Autobedrijf Panjer – Leeuwarden
en alle andere adverteerders: het ga jullie alle drie ontzettend goed!

Groet, Boelo
Lauwersland Online