Huur de Tuksprinter van Tuk Tuk Lauwersoog om een dagdeel of hele dag het prach­tige Lauwers­land te ontdekken. Toer met maxi­maal twee personen door Noord­oost Fries­land en/of Noord­west Groningen en ontdek de regio met de wind door je haren en de zon op je gezicht. Het grote genieten kan beginnen. Superleuk!

De moge­lijk­heden voor een gezellig dagje uit zijn onbe­perkt! Toer naar Zout­kamp of Dokkum, maar bezoek ook eens de mooie dorpjes die u anders voorbij rijdt. U zult versteld staan van de knusse straatjes en vrien­de­lijke mensen in deze omgeving.

Het Lauwersmeer­ge­bied met zijn adem­be­ne­mende weids­heid en stilte alleen al is de moeite meer dan waard. De stilte die alleen door­broken wordt door een troep ganzen, een snate­rende eend of het roepen van één van de vele water­vo­gels. Misschien dat u een aantal reeën in de verte of tegen de schemer een vos spot.

Over het Lauwersmeer kijkend, zult u vissers­bootjes zien dobberen en vissers die loom de hengel over­boord gooien. De omge­ving bestaat uit vele beschutte plekjes waar het grote genieten orde van de dag is.

Tuk Tuk Lauwersoog

Kustweg 18
9976 VP Lauwersoog

Let op: de chauf­feur moet in het bezit zijn van rijbe­wijs B en mini­maal 21 jaar oud zijn.

Bezoek voor meer infor­matie de website www.tuktuklauwersoog.nl !