Lauwersland Online - Deelnemers gezocht voor panelonderzoek: geef de politie feedback

Deelnemers gezocht voor panelonderzoek: geef de politie feedback

Uw steentje bijdragen aan de manier waarop de politie met u communiceert? Dat kan door u aan te melden voor het panelonderzoek dat plaatsvindt in de week van maandag 24 april.

De politie wil graag weten voor effect hun berichtgeving op u heeft, wat u van de berichtgeving merkt en vindt. Hierbij kunt u denken aan berichten via Facebook en Twitter, maar ook via politie.nl.

Deelnemers gezocht voor panelonderzoek

Voor dit panelonderzoek zoekt de politie deelnemers die hierover met de politie in discussie willen gaan. Uw mening en feedback is van groot belang zodat de politie haar communicatie in berichtgeving kan blijven verbeteren!

Afhankelijk van de voorkeur en het aantal deelnemers vindt het panel in de middag of avond plaats in de week van maandag 24 april. Het onderzoek neemt ongeveer twee uur in beslag. De locatie, data en tijdstippen worden nader bepaald.

Aanmelden en meer informatie

Kunt u paar uurtjes van uw tijd missen, geeft u de politie graag feedback om zo te helpen de communicatie nog beter te maken? Stuur dan voor een mail voor maandag 10 april een e-mail naar suzan.koopman@politie.nl met hierin uw naam, leeftijd en woonplaats. De politie neemt dan zo snel mogelijk contact met u op over de beschikbare data, tijdstippen en locatie.

© Politie.nl