Lauwersland Online - Diane's Trimsalon

Diane’s Trimsalon – zodat uw huisdier er geknipt op staat!

Professionele hondentrimsalons kom je in de regio niet veel tegen. Leens heeft er 1, sinds 2016 is Diane’s Trimsalon gevestigd aan de Van der Munniklaan 16.

Voordat Diane Korhorn (1988) in Leens van start ging, heeft zijn een opleiding dierenverzorging gevolgd en deze met succes afgerond. Daarna heeft ze stagegelopen bij meerdere trimsalons en vervolgens besloot ze om een eigen trimsalon te starten.

Diane: “Alle honden zijn welkom en hun welzijn staat hier in de trimsalon absoluut voorop. De hond moet zich op zijn gemak voelen en ik probeer het hem of haar tijdens de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.”

Lauwersland Online - Diane's Trimsalon

Siep op de behandeltafel… hij heeft het overduidelijk naar zijn zin bij Diane in de trimsalon…

Ze kwispelen niet allemaal

“Dat doen ze zeker niet!”, vervolgt Diane. “Een muilkorf is wel het allerlaatste redmiddel dat ik inzet om mijn eigen veiligheid te kunnen waarborgen. Een muilkorf werkt beangstigend en dus vaak averechts. Voor bijtgrage of angstige honden neem ik dan ook alle tijd.

Het vertrouwen van de hond winnen door een geduldige en rustige benadering is de eerste stap, daarna volgt pas het uiteindelijke trimmen.”

Totaalpakket

Diane’s Trimsalon biedt een totaalpakket en is het mogelijk uw hond te laten knippen, plukken, scheren of ontwollen. Een gezonde vacht is onlosmakelijk verbonden met een gezonde huid en daarom worden alle honden uitgebreid gewassen en geföhnd.

De prijzen van alle behandelingen zijn inclusief wassen, föhnen, ontvlooien en teken verwijderen (indien nodig), controle van het gebit, controle van de oren en zo nodig het schoonmaken van de oppervlakkige delen als dat verstandig is én het knippen van de nagels. Alleen een wasbeurt en/of het knippen van de nagels behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Als de hond er prijs op stelt, dan mag de baas gewoon bij de behandeling aanwezig zijn. Dat maakt Diane’s Trimsalon wel uniek want dat is in de regel ongewenst. De jas kan aan de kapstok, er staat een comfortabele bank én er is koffie of thee.


Lauwersland Online - Diane's Trimsalon


Diane’s Trimsalon is geopend van maandag tot en met zaterdag en behandelingen gaan volgens afspraak, telefoonnummer: 06 – 3092 2220.

Bezoek voor een overzicht van alle soorten behandelingen, de tarieven en meer informatie de website www.dianestrimsalon.nl !


Lauwersland Online - Diane's Trimsalon

Lauwersland Online - Diane's Trimsalon