Lauwersland Online - Een klus te klaren? Meld deze aan voor NLdoet!

Een klus te klaren? Meld deze aan voor NLdoet!

De voorbereidingen voor de landelijke vrijwilligersactie NLdoet -die plaatsvindt op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart- zijn in volle gang. Meer dan 4000 organisaties hebben al een klus aangemeld en dagelijks komen daar nieuwe aanmeldingen bij.

Voor de vrijwilligersactie NLdoet kunnen organisaties een klus aanbieden waar ze niet aan toekomen of te weinig eigen vrijwilligers voor hebben. Het Oranje Fonds faciliteert net als in voorgaande jaren deze vrijwilligersactie en stelt maximaal 400 euro per klus beschikbaar. Om voor de financiële bijdrage in aanmerking te komen, moeten de klus en de aanvraag voor de bijdrage vóór 1 februari bij het Oranje Fonds binnen zijn.

Door deel te nemen aan NLdoet kunnen vrijwilligersorganisaties klussen klaren en gezellige activiteiten organiseren en mogelijk levert de actie nieuwe vrijwilligers op. Heeft uw organisatie, sportclub, school, zorginstelling, kerk of buurtverenigingen een klus of wilt u graag een activiteit organiseren? Meld deze dan snel aan op www.nldoet.nl !

Meer informatie

Voor meer informatie over NLdoet of het formuleren van een klus kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum en Vrijwilligerswerk Zuidhorn, bereikbaar via e.pleizier@swgz.nl of telefonisch op 06 - 2245 5673.