Lauwersland Online - Eerste jamsessie CCA van 2017

Eerste jamsessie CCA van 2017

De Culturele Commissie Adorp organiseert op zondag 22 januari de eerste jamsessie van 2017. De happening vindt plaats in ‘t Witte Hoes in Adorp, begint om 16:00 uur en is gratis te bezoeken.

Lou Leeuw is steeds als vaste muzikale gast van de partij, de samenstelling van de rest van de band wisselt. Liefhebbers kunnen alleen of met anderen nummers (mee)spelen. Ook complete bands zijn welkom. Apparatuur en instrumenten zijn aanwezig. Dat geldt alleen niet voor blazers, zij dienen hun eigen instrumenten mee te nemen.

De jamsessies van de CCA zijn al jaren niet meer weg te denken. In de loop der tijd kregen ze een steeds grotere bekendheid, niet alleen in de regio, maar ook daarbuiten. Wie alleen maar wil komen luisteren, is ook van harte welkom!


‘t Witte Hoes
Provincialeweg 37
9774 PA Adorp

Datum: zondag 22 januari 2017
Tijd: 16:00 uur

Kosten: de toegang is gratis!


Culturele Commissie Adorp

Sinds 1991 heeft Adorp een eigen culturele commissie. De Culturele Commissie Adorp zet zich in om kunst en cultuur in de breedste zin van het woord in de voormalige gemeente Adorp aan te bieden, waardoor de leefbaarheid van deze plattelandsgemeenschap wordt vergroot c.q. bevorderd. Dit krijgt gestalte door onder meer kunst, theater en muziek van zowel jonge als meer gevestigde Nederlandse artiesten en kunstenaars, en uit de noordelijke regio in het bijzonder.

Bezoek voor meer informatie de website www.ccadorp.nl !

Lauwersland Online - Culturele Commissie Adorp