Lauwersland Online - Eerste jamsessie CCA van het winterseizoen 2017-2018

Eerste jamsessie CCA van het winterseizoen 2017-2018

De Culturele Commissie Adorp organiseert op zondag 26 november de eerste jamsessie van het winterseizoen 2017-2018. De happening vindt plaats in ‘t Witte Hoes in Adorp, begint om 16:00 uur en is gratis te bezoeken.

Muziekliefhebbers die graag in een intieme sessie muziek willen maken of er naar willen luisteren, die doen er goed aan om op zondag 26 november naar ‘t Witte Hoes te komen waar de eerste jamsessie van de Culturele Commissie Adorp in het winterseizoen 2017-2018 plaatsvindt. In totaal gaat het om vier sessies, waarvan de volgende vallen op 17 december, 28 januari en 18 februari.

Lou Leeuw is steeds als vaste muzikale gast van de partij, de samenstelling van de rest van de band wisselt. Liefhebbers kunnen alleen of met anderen nummers (mee)spelen. Ook complete bands zijn welkom. Apparatuur en instrumenten zijn aanwezig. Dat geldt alleen niet voor blazers, zij dienen hun eigen instrumenten mee te nemen.

Het is al voor het vijftiende seizoen dat de Culturele Commissie Adorp deze activiteit organiseert. Inmiddels zijn de jamsessies niet meer uit Adorp weg te denken. Ze zijn inmiddels een begrip in de regio en zelfs daarbuiten. Steeds meer muziekliefhebbers weten de weg ernaartoe te vinden.


‘t Witte Hoes
Provincialeweg 37
9774 PA Adorp

Datum: zondag 26 november 2017
Tijd: 16:00 uur

Kosten: de toegang is gratis!


Culturele Commissie Adorp

Sinds 1991 heeft Adorp een eigen culturele commissie. De Culturele Commissie Adorp zet zich in om kunst en cultuur in de breedste zin van het woord in de voormalige gemeente Adorp aan te bieden, waardoor de leefbaarheid van deze plattelandsgemeenschap wordt vergroot c.q. bevorderd. Dit krijgt gestalte door onder meer kunst, theater en muziek van zowel jonge als meer gevestigde Nederlandse artiesten en kunstenaars, en uit de noordelijke regio in het bijzonder.

Bezoek voor meer informatie de website www.ccadorp.nl !

Lauwersland Online - Culturele Commissie Adorp