Lauwersland Online - Ellen Bakker geeft zangworkshop in Ternaard

Ellen Bakker geeft zangworkshop in Ternaard

Op zaterdag 20 januari organiseert zangcoach Ellen Bakker een a cappella zangworkshop in Ternaard, voor iedereen die graag zingt.

Zonder voorbereiding thuis en zonder auditie gaan de deelnemers een hele middag aan de slag met een arrangement dat niet alleen de stemmen, maar ook de oren en de creativiteit uitdaagt. Spannend, maar niet eng, want Bakker houdt de harmonische touwtjes stevig in handen. Vaste deelnemers weten het inmiddels: het komt altijd goed. Deelnemers kunnen zich nog opgeven via www.ellenbakker.frl/openzangworkshops.

Ellen Bakker heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring als zangcoach, zangeres en workshopleider. Haar liefde voor zingen begon ooit bij een koor en het heerlijke gevoel van samen iets moois neerzetten met alleen stemmen is haar altijd bijgebleven. Dat wil ze mensen op de open zangworkshops graag meegeven. Lekker samen zingen en iets moois neerzetten.


BenThuis Ternaard
Nieuwbuurt 16
9145 RM Ternaard

Datum: zaterdag 20 januari 2018
Tijd: 14:00 – 17:00 uur

Kosten: € 30,00 per persoon inclusief koffie/thee/taart
Aanmelden: via www.ellenbakker.frl of info@ellenbakker.com


Ellen Bakker

Ik ben zangdocente, vocal coach, workshopleider, zangeres en liefhebber van mensen en allerlei soorten zang. Op mijn negende ontdekte ik mijn grote passie. Met zingen kon ik mensen raken, laten genieten, iets nieuws laten beleven. Vanaf mijn vijftiende wilde ik daar alles over leren wat ik te pakken kon krijgen. Op het conservatorium kwam daar het lesgeven bij. Eerst alleen omdat het moest, later omdat ik er mijn brood mee kon verdienen. Nog wat later omdat het het allerleukste is om te doen.

Het moment waarop ik me realiseerde hoe mooi het was om mijn kennis en kunde door te geven aan anderen, hoe veel inspiratie het mij gaf om anderen te laten groeien, zorgde voor een grote ommekeer in mijn leven. Ik had mijn drijfveer gevonden.