Lauwersland Online - Energie-inspiratiemiddag voor ervaringsdeskundigen én leken

Energie-inspiratiemiddag voor ervaringsdeskundigen én leken

Op zaterdag 22 april van 13:00 tot 17:00 uur organiseert de Groninger Energiekoepel een Energie-inspiratiemiddag in Garnwerd.

De Energie-inspiratiemiddag is voor iedereen die geïnteresseerd is in het gezamenlijk opwekken van energie. Dat kan bijvoorbeeld door zonnepanelen te leggen op het dak van een onderneming of door gezamenlijk een kleine windmolen te kopen.

Onder vroege aanmelders verloot de koepelorganisatie een cadeau. Wie vóór 20 april een mail stuurt naar aanmelden@grek.nl maakt kans op een energie-adviesgesprek. Tijdens een energie-adviesgesprek wordt met een deskundige gesproken over besparingsmaatregelen voor woningeigenaren en huurders zodat zij zich kunnen richten op de meest efficiënte vorm van isolatie.

Tijdens het evenement worden energie-initiatieven in de gelegenheid gesteld om ervaringen uit te wisselen en workshops te volgen. Maar de organisatie benadrukt dat de middag ook interessant is voor leken. “Ook als je nog niet zo goed weet of je zelf energie wilt opwekken is de middag informatief, want je krijgt een goede indruk van de projecten die je samen met de buurt kunt oppakken.”, aldus coördinator Wouter Tamminga.

Bezoek voor meer informatie en het programma de website ​www.grek.nl​ !

[hr]

Energie-inspiratiemiddag
Café Hammingh
Hunzeweg 32
9893 PC Garnwerd

Datum: zaterdag 22 april 2017
Tijd: 13:00 – 17:00 uur