Lauwersland Online - Expositie "de mens" in Grand Café & Galerie 't Schathuys in Leens

Expositie “de mens” in Grand Café & Galerie ‘t Schathuys in Leens

Van zondag 5 november tot en met vrijdag 5 januari is in Grand Café & Galerie ‘t Schathuys in Leens de expositie “de mens” te bezichtigen.

Anne Ruurd Oosterwoud, Claartje van der Linden, Jolanda Kieneker en Thecla Sierks hebben prachtige portretten gemaakt die telkens een andere emotie van de mens laten zien.

De opening van de expositie is op zondag 5 november om 14:00 uur en Anne Ruurd Oosterwoud tekent dan live uw portret!

Sigrid Heeres
Wicher Werk


Grand Café & Galerie ‘t Schathuys
Wierde 42
9965 TB Leens

Datum: zondag 5 november tot en met vrijdag 5 januari 2018
Tijd: zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur


Grand Café & Galerie ‘t Schathuys

met terras aan het water en uitzicht op Borg en tuinen

Lauwersland Online - Expositie "de mens" in Grand Café & Galerie 't Schathuys in Leens

Overdag kunt u in Grand Café & Galerie ‘t Schathuys terecht voor koffie/thee met huisgemaakte taart of vers gebakken brood met diverse streekgebonden ingrediënten. Een drie gangenlunch in het restaurant met regionale producten behoort ook tot de mogelijkheden. Klik hier voor het actuele menu.

Komt u met een grote groep of gezelschap? Geen probleem. We serveren lunches en High tea’s voor zowel kleine als grote groepen en gezelschappen.

Maak voor of na de lunch, koffie/thee eventueel een wandeling door de baroktuinen van Verhildersum met beelden van Eddy Roos of bezoek het Koetshuis met Museumwinkel en expositie,  laat u rondleiden door de Borg of wandel via de boomgaard, landbouwgewassen, het vee en het Arbeidershuisje naar de Museumboerderij.

Bezoek voor meer informatie de website www.schathuysverhildersum.nl !


Landgoed Verhildersum

Wilt u meer informatie over Landgoed Verhildersum of een rondleiding aanvragen door de Borg, de tuinen of de exposities? Bezoek dan de website www.verhildersum.nl voor meer informatie.