Lauwersland Online - Expositie "de mens" in Grand Café & Galerie 't Schathuys in Leens

Expo­sitie "de mens" in Grand Café & Galerie 't Schat­huys in Leens

Van zondag 5 november tot en met vrijdag 5 januari is in Grand Café & Galerie 't Schat­huys in Leens de expo­sitie "de mens" te bezich­tigen.

Anne Ruurd Ooster­woud, Claartje van der Linden, Jolanda Kieneker en Thecla Sierks hebben prach­tige portretten gemaakt die telkens een andere emotie van de mens laten zien.

De opening van de expo­sitie is op zondag 5 november om 14:00 uur en Anne Ruurd Ooster­woud tekent dan live uw portret!

Sigrid Heeres
Wicher Werk


Grand Café & Galerie 't Schat­huys
Wierde 42
9965 TB Leens

Datum: zondag 5 november tot en met vrijdag 5 januari 2018
Tijd: zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur


Grand Café & Galerie 't Schat­huys

met terras aan het water en uitzicht op Borg en tuinen

Lauwersland Online - Expositie "de mens" in Grand Café & Galerie 't Schathuys in Leens

Overdag kunt u in Grand Café & Galerie 't Schat­huys terecht voor koffie/thee met huis­ge­maakte taart of vers gebakken brood met diverse streek­ge­bonden ingre­di­ënten. Een drie gangen­lunch in het restau­rant met regi­o­nale producten behoort ook tot de moge­lijk­heden. Klik hier voor het actuele menu.

Komt u met een grote groep of gezel­schap? Geen probleem. We serveren lunches en High tea’s voor zowel kleine als grote groepen en gezel­schappen.

Maak voor of na de lunch, koffie/thee even­tueel een wande­ling door de barok­tuinen van Verhil­dersum met beelden van Eddy Roos of bezoek het Koets­huis met Muse­um­winkel en expo­sitie,  laat u rond­leiden door de Borg of wandel via de boom­gaard, land­bouw­ge­wassen, het vee en het Arbei­ders­huisje naar de Muse­um­boer­derij.

Bezoek voor meer infor­matie de website www.schathuysverhildersum.nl !


Land­goed Verhil­dersum

Wilt u meer infor­matie over Land­goed Verhil­dersum of een rond­lei­ding aanvragen door de Borg, de tuinen of de expo­si­ties? Bezoek dan de website www.verhildersum.nl voor meer infor­matie.