Lauwersland Online - Expositie "op toonhoogte" in Grand Café & Galerie 't Schathuys in Leens

Expositie “op toonhoogte” in Grand Café & Galerie ‘t Schathuys in Leens

Van zaterdag 20 mei tot en met zondag 29 oktober is in Grand Café & Galerie ‘t Schathuys in Leens de expositie “op toonhoogte” te bezichtigen.

Zeven kunstenaars van naam hebben zich laten inspireren door het thema muziek, dans en de adembenemende omgeving van Verhildersum. Iedere kunstenaar heeft een aantal werken gemaakt, laat je verrassen!

De expositie “op toonhoogte” toont werken van:

• Elvira Dik
• Jantien de Boer
• Keimpe van der Kooij
• Gerard van de Weerd
• Flip Gaasendam
• Gerald Schuil
en Sip Hofstede

De opening van de expositie – met muziek van Harry Niehof (zang/gitaar) – is op zaterdag 20 mei om 16:00 uur. Voel je welkom!

Sigrid Heeres
Wicher Werk


Grand Café & Galerie ‘t Schathuys
Wierde 42
9965 TB Leens

Datum: zaterdag 20 mei tot en met zondag 29 oktober 2017
Tijd: dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Grand Café & Galerie ‘t Schathuys

met terras aan het water en uitzicht op Borg en tuinen

Lauwersland Online - Expositie "op toonhoogte" in Grand Café & Galerie 't Schathuys in Leens

Overdag kunt u in Grand Café & Galerie ‘t Schathuys terecht voor koffie/thee met huisgemaakte taart of vers gebakken brood met diverse streekgebonden ingrediënten. Een drie gangenlunch in het restaurant met regionale producten behoort ook tot de mogelijkheden. Klik hier voor het actuele menu.

Komt u met een grote groep of gezelschap? Geen probleem. We serveren lunches en High tea’s voor zowel kleine als grote groepen en gezelschappen.

Maak voor of na de lunch, koffie/thee eventueel een wandeling door de baroktuinen van Verhildersum met beelden van Eddy Roos of bezoek het Koetshuis met Museumwinkel en expositie,  laat u rondleiden door de Borg of wandel via de boomgaard, landbouwgewassen, het vee en het Arbeidershuisje naar de Museumboerderij.

Bezoek voor meer informatie de website www.schathuysverhildersum.nl !


Landgoed Verhildersum

Wilt u meer informatie over Landgoed Verhildersum of een rondleiding aanvragen door de Borg, de tuinen of de exposities? Bezoek dan de website www.verhildersum.nl voor meer informatie.