Lauwersland Online - Expositie "op toonhoogte" in Grand Café & Galerie 't Schathuys in Leens

Expositie "op toonhoogte" in Grand Café & Galerie 't Schathuys in Leens

Van zaterdag 20 mei tot en met zondag 29 oktober is in Grand Café & Galerie 't Schat­huys in Leens de expo­sitie "op toon­hoogte" te bezich­tigen.

Zeven kunste­naars van naam hebben zich laten inspi­reren door het thema muziek, dans en de adem­be­ne­mende omge­ving van Verhil­dersum. Iedere kunste­naar heeft een aantal werken gemaakt, laat je verrassen!

De expo­sitie "op toon­hoogte" toont werken van:

• Elvira Dik
• Jantien de Boer
• Keimpe van der Kooij
• Gerard van de Weerd
• Flip Gaasendam
• Gerald Schuil
en Sip Hofstede

De opening van de expo­sitie — met muziek van Harry Niehof (zang/gitaar) — is op zaterdag 20 mei om 16:00 uur. Voel je welkom!

Sigrid Heeres
Wicher Werk


Grand Café & Galerie 't Schat­huys
Wierde 42
9965 TB Leens

Datum: zaterdag 20 mei tot en met zondag 29 oktober 2017
Tijd: dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Grand Café & Galerie 't Schathuys

met terras aan het water en uitzicht op Borg en tuinen

Lauwersland Online - Expositie "op toonhoogte" in Grand Café & Galerie 't Schathuys in Leens

Overdag kunt u in Grand Café & Galerie 't Schat­huys terecht voor koffie/thee met huis­ge­maakte taart of vers gebakken brood met diverse streek­ge­bonden ingre­di­ënten. Een drie gangen­lunch in het restau­rant met regi­o­nale producten behoort ook tot de moge­lijk­heden. Klik hier voor het actuele menu.

Komt u met een grote groep of gezel­schap? Geen probleem. We serveren lunches en High tea’s voor zowel kleine als grote groepen en gezel­schappen.

Maak voor of na de lunch, koffie/thee even­tueel een wande­ling door de barok­tuinen van Verhil­dersum met beelden van Eddy Roos of bezoek het Koets­huis met Muse­um­winkel en expo­sitie,  laat u rond­leiden door de Borg of wandel via de boom­gaard, land­bouw­ge­wassen, het vee en het Arbei­ders­huisje naar de Muse­um­boer­derij.

Bezoek voor meer infor­matie de website www.schathuysverhildersum.nl !


Landgoed Verhildersum

Wilt u meer infor­matie over Land­goed Verhil­dersum of een rond­lei­ding aanvragen door de Borg, de tuinen of de expo­si­ties? Bezoek dan de website www.verhildersum.nl voor meer infor­matie.