Lauwersland Online - Expositie "Winter pracht"

Expositie “Winter pracht”

Bij Nou Nòg Mooier! en Kunstmarkt Waddenland in Warfhuizen is van 22 oktober tot en met 31 december de expositie “Winter pracht” te bezichtigen.

Negen kunstenaars tonen een adembenemende pracht aan schilderijen, abstracte werken, wolschilderijen, illustraties, tekeningen, keramiek, lichtobjecten, glaswerk, ruimtelijke objecten en sieraden.

• Noor Agter
• Tijntje Bakker
• Arda Barten
• Maureen Butter
• Gwendolyn van Essen
• Jilt Groenendal
• Kordula Röckenhaus
• Jenny Weegenaar
en Astrid van de Weerd

De feestelijke opening vindt plaatst op zondag 22 oktober om 16:00 uur en wordt verricht door Gitta op den Akker. Zij is lid Comité van aanbeveling van de Stichting Kunstmarkt Waddenland, projectleider en adviseur Cultuur en Erfgoed, voormalig directeur van museum Nienoord Leek.

Harry van Lier (zanger, bassist en componist) zorgt voor een muzikale opluistering met zang en gitaar. U bent van harte welkom!


Nou Nòg Mooier! & Kunstmarkt Waddenland
Baron van Asbeckweg 38
9963 PC Warfhuizen
telefoon: 0595 – 572 424

Datum: zondag 22 oktober tot en met zondag 31 december
Kosten: de toegang is gratis

Bezoek voor meer informatie de websites www.nounogmooier.nl en www.kunstmarktwaddenland.nl !


Nou Nòg Mooier!

Nou Nòg Mooier! is een creatief centrum, een ware beleving voor de kunstminners. De spil van het bedrijf is de ambachtelijke lijstenmakerij. Er is een kunstgalerie, een kadowinkel met onder andere kunst-souvenirs, een koffie- en theehuis met terras. Tot slot is er een afdeling grafisch ontwerp, voorheen De Verbeelding.

Kunstmarkt Waddenland

Kunstmarkt Waddenland bevindt zich op hetzelfde adres als Nou Nòg Mooier!. Een grote expositieruimte van en voor kunstenaars, leden van de stichting. Het aanbod van kunstwerken is zeer divers: schilderijen, etsen, foto’s, sieraden, tassen etc. De exposities worden om de 8 weken gewisseld, het gehele jaar door.

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.