Lauwersland Online - Expositie "Zomer moois"

Expo­sitie "Zomer moois"

Bij Nou Nòg Mooier! en Kunst­markt Wadden­land in Warf­huizen is van 4 juni tot en met 6 augustus de expo­sitie "Zomer moois" te bezich­tigen.

Schil­de­rijen, aqua­rellen, foto’s en glas­werk van de kunste­naars Piet Bijma, Monique Stolk, Esther Toxopeus, Dick van Veen, Gre de Weert en Astrid Wevers worden getoond in de expo­sitie "Zomer Moois".

• De foto’s van Piet Bijma raken je. Je voelt zijn liefde voor de natuur en het Groninger land.

• Monique Stolk vindt haar inspi­ratie in de natuur. Zij houdt van warme kleuren en vloei­ende, sier­lijke lijnen.

• Esther Toxopeus schil­dert meestal mari­tieme onder­werpen zoals zeege­zichten, schepen, kapen en vuur­to­rens. Je kan bijna haar schil­de­rijen invaren!

• Dick van Veen maakt losse en luch­tige  aqua­rellen van bloemen en land­schappen. Het Groninger land is een grote en dank­bare inspi­ra­tie­bron voor hem.

• Gre de Weert schil­dert de laatste tijd vooral met acryl. Zij houdt van kleuren mengen en combi­neren. Haar werken zijn zowel figu­ra­tief als abstract.

• Astrid Wevers schil­dert en foto­gra­feert meestal bloemen, dieren of portretten. Surre­a­lis­tisch, vrolijk, fantasie, roman­tiek, erotiek.


Lauwersland Online - Expositie "Zomer moois"

Lauwersland Online - Expositie "Zomer moois"


Nou Nòg Mooier! & Kunst­markt Wadden­land
Baron van Asbeckweg 38
9963 PC Warf­huizen
tele­foon: 0595 — 572 424

Datum: zondag 4 juni tot en met zondag 6 augustus
Kosten: de toegang is gratis

Bezoek voor meer infor­matie de websites www.nounogmooier.nl en www.kunstmarktwaddenland.nl !


Nou Nòg Mooier!

Nou Nòg Mooier! is een crea­tief centrum, een ware bele­ving voor de kunst­min­ners. De spil van het bedrijf is de ambach­te­lijke lijs­ten­ma­kerij. Er is een kunst­ga­lerie, een kado­winkel met onder andere kunst-souve­nirs, een koffie- en thee­huis met terras. Tot slot is er een afde­ling grafisch ontwerp, voor­heen De Verbeel­ding.

Kunst­markt Wadden­land

Kunst­markt Wadden­land bevindt zich op hetzelfde adres als Nou Nòg Mooier!. Een grote expo­si­tie­ruimte van en voor kunste­naars, leden van de stich­ting. Het aanbod van kunst­werken is zeer divers: schil­de­rijen, etsen, foto’s, sieraden, tassen etc. De expo­si­ties worden om de 8 weken gewis­seld, het gehele jaar door.

Openings­tijden

Donderdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.