Lauwersland Online - Expositie "Zomer moois"

Expositie “Zomer moois”

Bij Nou Nòg Mooier! en Kunstmarkt Waddenland in Warfhuizen is van 4 juni tot en met 6 augustus de expositie “Zomer moois” te bezichtigen.

Schilderijen, aquarellen, foto’s en glaswerk van de kunstenaars Piet Bijma, Monique Stolk, Esther Toxopeus, Dick van Veen, Gre de Weert en Astrid Wevers worden getoond in de expositie “Zomer Moois”.

• De foto’s van Piet Bijma raken je. Je voelt zijn liefde voor de natuur en het Groninger land.

• Monique Stolk vindt haar inspiratie in de natuur. Zij houdt van warme kleuren en vloeiende, sierlijke lijnen.

• Esther Toxopeus schildert meestal maritieme onderwerpen zoals zeegezichten, schepen, kapen en vuurtorens. Je kan bijna haar schilderijen invaren!

• Dick van Veen maakt losse en luchtige  aquarellen van bloemen en landschappen. Het Groninger land is een grote en dankbare inspiratiebron voor hem.

• Gre de Weert schildert de laatste tijd vooral met acryl. Zij houdt van kleuren mengen en combineren. Haar werken zijn zowel figuratief als abstract.

• Astrid Wevers schildert en fotografeert meestal bloemen, dieren of portretten. Surrealistisch, vrolijk, fantasie, romantiek, erotiek.


Lauwersland Online - Expositie "Zomer moois"

Lauwersland Online - Expositie "Zomer moois"


Nou Nòg Mooier! & Kunstmarkt Waddenland
Baron van Asbeckweg 38
9963 PC Warfhuizen
telefoon: 0595 – 572 424

Datum: zondag 4 juni tot en met zondag 6 augustus
Kosten: de toegang is gratis

Bezoek voor meer informatie de websites www.nounogmooier.nl en www.kunstmarktwaddenland.nl !


Nou Nòg Mooier!

Nou Nòg Mooier! is een creatief centrum, een ware beleving voor de kunstminners. De spil van het bedrijf is de ambachtelijke lijstenmakerij. Er is een kunstgalerie, een kadowinkel met onder andere kunst-souvenirs, een koffie- en theehuis met terras. Tot slot is er een afdeling grafisch ontwerp, voorheen De Verbeelding.

Kunstmarkt Waddenland

Kunstmarkt Waddenland bevindt zich op hetzelfde adres als Nou Nòg Mooier!. Een grote expositieruimte van en voor kunstenaars, leden van de stichting. Het aanbod van kunstwerken is zeer divers: schilderijen, etsen, foto’s, sieraden, tassen etc. De exposities worden om de 8 weken gewisseld, het gehele jaar door.

Openingstijden

Donderdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.