Lauwersland Online - Fietstocht vanuit Museum Wierdenland

Fietstocht vanuit Museum Wierdenland

Iedere derde zaterdag van de maand, van mei tot en met september, organiseert Museum Wierdenland een fietstocht onder leiding van een deskundige en enthousiaste gids.

Op zaterdag 17 juni zullen een aantal interessante wierden bezocht worden, waaronder die van Saaksum, Warfhuizen en Groot Maarslag. De gids vertelt over “het waarom” van de bochtige wegen en kromme sloten, zo kenmerkend voor het landschap met haar wierden en dijkjes. U ziet wat u eerder nog niet zag…

De kosten voor deelname, inclusief de entree voor Museum Wierdenland én koffie of thee, bedragen € 8,00. Bezitters van een Museumkaart betalen € 3,00. De fietstocht start om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. Hebt u geen fiets of komt u van ver? Via Museum Wierdenland is het mogelijk om een fiets te huren!

Wilt u deelnemen aan de fietstocht? Opgeven kan via boekingen@wierdenland.nl.


Museum Wierdenland
Van Swinderenweg 10
9891 AD Ezinge
telefoon: 0594 – 621 524

Bezoek voor meer informatie de website www.wierdenland.nl !


Openingstijden en entree

Museum Wierdenland is geopend van dinsdag tot en met zondag. Van november tot en met maart van 13:00 tot 17:00 uur en van april tot en met oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Het museum is ook geopend op Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag. Op Eerste Kerstdag en tijdens Oud en Nieuw is het museum gesloten. Groepen kunnen buiten de openingstijden geboekt worden!

De entree bedraagt € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Bezitters van een Museumkaart hebben gratis toegang!