Lauwersland Online - Frixit - 10.000 artikelen onder 1 muisklik!

Frixit | 10.000 artikelen onder 1 muisklik!

Het aftellen is begonnen... De lancering van webshop Frixit laat niet lang meer op zich wachten. 10.000 artikelen onder 1 muisklik! Op één adres. Altijd spannend de lancering van een nieuwe webshop. De 13e webshop van Seasons.nu.

Frixit

Frixit is uw specialist in schoonmaak- en reinigingsmiddelen voor binnen en buiten uw woning. Schoonmaken of reinigen wordt door veel mensen als een vervelende taak ervaren, maar met de hulpmiddelen, de A merken die wij u bieden, zal dit niet langer het geval zijn. Deze hulpmiddelen laten die vervelende groene aanslag op uw terras of muren als sneeuw voor de zon verdwijnen, geven uw kitranden in de badkamer weer de frisse look die ze voorheen hadden, enzovoorts. Voor het uitvoeren van welke schoonmaakklussen bent u op zoek naar een handig hulpmiddel?

Groot aanbod aan schoonmaak- en reinigingsmiddelen

In ons assortiment vindt u tal van verschillende schoonmaak- en reinigingsmiddelen. Deze middelen lopen uiteen van simpele ontvetters en luchtverfrissers, tot een insectenverwijderaar en shampoo voor uw voertuig. Ook voor schoonmaakazijn bent u bij Frixit op de juiste plek. Met schoonmaakazijn is het mogelijk om verschillende vormen van aanslag op uw muren, uw boot of op kitranden heel eenvoudig los te weken en weg te vegen. Zo krijgt uw woning of boot weer de frisse uitstraling, zoals deze vroeger was!

Overige producten van Frixit

Frixit helpt u echter niet alleen aan verschillende schoonmaak- en reinigingsmiddelen voor het uitvoeren van diverse schoonmaakklussen. Ook voor verschillende lijm- en kitproducten kunt u bij ons terecht! Of wat te denken van ons ruime aanbod aan verfsoorten? Voorzie de te verven objecten eerst van een laag van een van onze primers of voorstrijkmiddelen, om zeker te zijn van een goede hechting van de verfsoorten. Naast de verf zelf bieden we u handige producten die het verven makkelijker maken. Denk aan verdunningen, afplakband, verfspuiten, enzovoorts. Kies voor de producten van Frixit.nl !