Lauwersland Online - Gemeente De Marne waardeert inzet van vrijwilligers met een gezellige High Tea

Gemeente De Marne waardeert inzet van vrijwilligers met een gezellige High Tea

Elk jaar zetten vele inwoners van de gemeente De Marne zich vrijwillig in voor een buurt- of bewonersinitiatief, vereniging of stichting, kerk, sportclub, een goede doel, zorginstelling, school of een cultuur- of natuurorganisatie. Dankzij de inzet van deze enthousiaste vrijwilligers, jong en oud, kunnen organisaties bestaan en activiteiten plaatsvinden.

De gemeente De Marne wil graag de vrijwilligers in de gemeente bedanken voor de vrijwillige inzet en organiseert samen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum op vrijdag 25 november 2016 van 14:30 tot 16:30 uur een gezellige High Tea in het gemeentehuis van De Marne aan de R. Ritzemastraat 2 in Leens.

Bent u actief als vrijwilliger en woonachtig in de gemeente De Marne? dan bent u van harte welkom!

Aanmelden

Vrijwilligers kunnen zich tot 15 november aanstaande aanmelden via steunpuntvrijwilligerswerkwinsum@demarne.nl. Bij aanmelding graag uw naam, woonplaats en de vrijwilligersorganisatie waarvoor u zich inzet vermelden.

Het gemeentehuis biedt ruimte aan maximaal 70 vrijwilligers, dus meld u snel aan! Deelname geschiedt op basis van volgorde van aanmelding.