Lauwersland Online - Gemeente Winsum waardeert vrijwilligers met een gezellige middag

Gemeente Winsum waardeert vrijwilligers met een gezellige middag

Jaarlijks zetten vele inwoners van de gemeente Winsum, jong en oud, zich vrijwillig in voor buurt- en bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen, kerken, sportclubs, jeugd- en jongerenwerk, het goede doel, zorginstellingen, scholen, musea en natuurorganisaties. Dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers kunnen organisaties bestaan, activiteiten plaatsvinden en blijven dorpen leefbaar.

De gemeente Winsum waardeert de inzet van vrijwilligers zeer en organiseert daarom samen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk Winsum op woensdag 17 november van 14:30 tot 17:00 uur in De Blauwe Schuit aan de Warfstraat 1 in Winsum een gezellige middag met onder andere een High Tea.

Programma

Tijdens de High Tea kunnen vrijwilligers genieten van thee of koffie en diverse hapjes. Verder zijn er uiteenlopende leuke activiteiten zoals een stoelmassage, biljarten, kaarten maken, muziek en een lezing door Tonko Ufkes over de Kerstvloed 1717.

Deelname aan een activiteit of de lezing is geheel vrijblijvend! De High Tea is gratis en alle vrijwilligers die woonachtig zijn in de gemeente Winsum zijn van harte welkom.

Aanmelden

Vrijwilligers kunnen zich tot 15 november aanstaande aanmelden via balie@werkpleinability.nl. Bij aanmelding graag uw naam, woonplaats en de vrijwilligersorganisatie waarvoor u zich inzet vermelden.

De High Tea biedt ruimte aan maximaal 100 vrijwilligers en daarom geschiedt deelname op basis van volgorde van aanmelding. Na 12 november krijgt u een bevestiging van deelname.