LAUWERSLAND ONLINE - GEMEENTE ZUIDHORN WAARDEERT INZET VAN VRIJWILLIGERS MET EEN VRIJWILLIGERSFEEST

Gemeente Zuidhorn waardeert inzet van vrijwilligers met een Vrijwilligersfeest

De gemeente Zuidhorn waardeert de inzet van vrijwilligers zeer en organiseert daarom, samen met Vrijwilligerswerk Zuidhorn, een Vrijwilligersfeest.

Jaarlijks zetten vele inwoners, jong en oud, zich vrijwillig in voor buurt- en bewonersinitiatieven, verenigingen en stichtingen, kerken, sportclubs, jeugd- en jongerenwerk, het goede doel, zorginstellingen, scholen, musea en natuurorganisaties. Dankzij de inzet van deze enthousiaste vrijwilligers kunnen organisaties blijven bestaan en kunnen activiteiten worden georganiseerd.

Vrijwilligersfeest

De gemeente Zuidhorn en Vrijwilligerswerk Zuidhorn organiseren op donderdag 11 mei een Vrijwilligersfeest met een gezellige High Tea en een Feestavond voor alle in de gemeente Zuidhorn woonachtige vrijwilligers.

Programma

Tijdens de High Tea van 14:30 tot 17:00 uur kunnen vrijwilligers genieten van thee en/of koffie en diverse hapjes. Verder kan worden deelgenomen aan leuke activiteiten zoals een stoelmassage, een potje dammen, een lezing over retrofietsen en biermerken, een yogasessie zittend op je stoel, een workshop haken of een workshop over kleur en kledingstijl. Deelname aan een activiteit of workshop is geheel vrijblijvend!

‘s Avonds is er van 20:30 tot 23:00 uur een feestprogramma met onder anderen vinyl DJ The Single Guys en als hoofdact Vandestraat050. Deze Groningse band, bekend van de hit “Aaierbaal”, maakt van elk optreden een feest!


Zowel de High Tea als de Feestavond worden gehouden in Zalencentrum Balk aan De Gast 39 in Zuidhorn. De deelname is gratis en alle vrijwilligers, woonachtig in de gemeente Zuidhorn, zijn op 11 mei van harte welkom!


Aanmelden voor de High Tea

Aanmelden voor de High Tea kan door vóór vrijdag 5 mei een e-mail te sturen naar: steunpuntwelzijn@swgz.nl. Bij aanmelding graag uw naam, woonplaats en de vrijwilligersorganisatie waarvoor u actief bent vermelden.

De High Tea biedt ruimte aan maximaal 150 vrijwilligers en daarom geschiedt deelname op basis van volgorde van aanmelding. Na 5 mei krijgt u een bevestiging van deelname.

Aanmelden voor de feestavond is niet nodig. Wees wel op tijd, want Vol = Vol !