Groeneveld Kozijnen: De regio is onze showroom!

Groeneveld Kozijnen in Grijpskerk is uw totaalleverancier als het gaat om kunststof- en aluminium kozijnen.

Met een jarenlange ervaring in “het kunststof” kunt u vertrouwen op een goed en onderbouwd advies. Tevens hebben wij als specialiteit het leveren van kunststof windveren, boeidelen en rabatdelen etc.

Lauwersland Online - Groeneveld Kozijnen

Onze producten zijn mooi, zeer isolerend en van hoge kwaliteit. Dat wordt dan ook nog gecombineerd met onze scherpe prijzen, een goed advies en veel ervaring in het kunststof. Wij leveren aan aannemer en particulier. Samen met onze 6 nette monteurs kunnen wij ook een complete montage verzorgen.

Omdat wij met meerdere merken werken, hebben we altijd een product dat past bij uw woning, van klassiek tot modern.

De regio is onze showroom!

Weloverwogen hebben wij de keuze gemaakt om niet te werken vanuit dure showrooms. Misschien wel Groningse nuchterheid… maar wij hebben gewoon een kantoor aan huis.

Op het industrieterrein in Grijpskerk hebben wij een opslag- en verkoopruimte waar we op afspraak alle wensen en mogelijkheden onder het genot van een kop koffie kunnen demonstreren.

Ook nemen we vaak bij de klant aan huis tijdens het voortraject alles heel uitgebreid door want je kan het tenslotte maar 1 keer goed doen… Daarnaast is de regio waarin we werkzaam zijn onze showroom: op deze manier weet u als klant precies wat u krijgt en houden wij de kosten zo laag als mogelijk.

[hr]

Groeneveld Kozijnen
De Riet 19
9843 AR Grijpskerk

Geïnteresseerd? Bel 0594 – 697 544 of mail naar info@groeneveldkozijnen.nl voor een GRATIS en geheel vrijblijvende prijsopgave. Bezoek voor meer informatie de website www.groeneveldkozijnen.nl !