Herfst-doe-middag voor de jeugd bij Buitenplaats Reitdiep op Noorderhoogebrug

Het Groninger Landschap organiseert op woensdag 19 oktober een leuke herfst-doe-middag voor de jeugd bij Buitenplaats Reitdiep op Noorderhoogebrug.

Ontdek wat de natuur in de herfst te bieden heeft en wat je met natuurproducten kunt doen. Zowel voor jongere als voor oudere kinderen is er iets te doen.


Bezoekerscentrum Buitenplaats Reitdiep
Wolddijk 103
9738 AD Groningen

Datum: woensdag 19 oktober 2016
Tijd: 14:00 – 16:00 uur

Kosten: deelname is gratis en aanmelden is niet nodig!


Bezoekerscentrum Buitenplaats Reitdiep

Het bezoekerscentrum biedt naast exposities en diverse activiteiten onder andere: een prachtige film over het Reitdiepgebied met Floortje Dessing en een leuke winkel met diverse streekproducten en wandel- en fietsroutes. Buiten is het een beestenboel en er is een heuse tokkelbaan voor jong en oud.


Lauwersland Online - Herfst-doe-middag voor de jeugd bij Buitenplaats Reitdiep op Noorderhoogebrug


Over Het Groninger Landschap

Het Groninger Landschap beschermt, behoudt en beheert een belangrijk deel van de Groningse natuur, Gronings historisch erfgoed en maakt zich sterk om de identiteit van ons prachtige landschap te bewaren.

Groningen heeft vele rijkdommen. Sommige schatten staan er al eeuwen, zoals de glorieuze Ennemaborgh en de voorname Coendersborch. Andere rijkdommen ontstaan door natuurontwikkeling zoals in Polder Breebaart en de Kropswolderbuitenpolder. Al die rijkdommen zijn het waard om te behouden en te beschermen.

Bezoek voor meer informatie de website www.groningerlandschap.nl !

Foto’s: © Geert Job Sevink
© Het Groninger Landschap