Lauwersland Online - Tuk Tuk Lauwersoog

Huur een Tuk Tuk: Tukken is Hip & Happening

Huur een Tuk Tuk bij Tuk Tuk Lauwersoog om een dagdeel of hele dag de prachtige omgeving van Lauwersoog te ontdekken. In uw eigen tempo volop genieten van wat Groningen en Fryslân te bieden hebben. En dat is meer dan u denkt!

De mogelijkheden voor een gezellig dagje uit zijn onbeperkt! Na een korte oefenrit met de Piaggio Ape Calessino hier in de buurt kan de belevenis beginnen. Maak een keuze uit diverse routes of ga gewoon uw eigen weg.

Toer naar Zoutkamp of Dokkum, maar bezoek ook eens de mooie dorpjes die u anders voorbij rijdt. U zult versteld staan van de knusse straatjes en vriendelijke mensen in deze omgeving.

Het Lauwersmeergebied met zijn adembenemende weidsheid en stilte alleen al is de moeite meer dan waard. De stilte die alleen doorbroken wordt door een troep ganzen, een snaterende eend of het roepen van één van de vele watervogels. Misschien dat u een aantal reeën in de verte of tegen de schemer een vos spot.

Over het Lauwersmeer kijkend, zult u vissersbootjes zien dobberen en vissers die loom de hengel overboord gooien. De omgeving bestaat uit vele beschutte plekjes waar het grote genieten orde van de dag. En als het even regent… dan doet u toch gewoon de kap dicht?

Als je een Tuk Tuk huurt bij Tuk Tuk Lauwersoog, dan krijg je er gratis een dag vol onvergetelijke herinneringen bij cadeau!

[hr]

Huur een Tuk Tuk voor een:

• dagje toeren door het Lauwersland
• personeelsfeestje
• vriendenuitje
• vrijgezellenfeest
• bruiloft
• evenement of als
• taxi

[hr]

Tuk Tuk Lauwersoog
Kustweg 18
9976 VP Lauwersoog
telefoon: 06 – 8333 2222

Bezoek voor meer informatie de website www.tuktuklauwersoog.nl !

[hr]

Lauwersland Online - Tuk Tuk Lauwersoog

Lauwersland Online - Tuk Tuk Lauwersoog

Lauwersland Online - Tuk Tuk Lauwersoog