Lauwersland Online - Kinderworkshop "Een tuintje op tafel" in Museum Wierdenland

Kinder­work­shop "Een tuintje op tafel" in Museum Wier­den­land

Op zondag 3 september zijn kinderen weer van harte welkom in Museum Wier­den­land voor een leuke work­shop: we gaan een mini-tuintje maken!

Tijdens deze kinder­work­shop gaan we samen gezellig aan de slag met een stukje natuur voor binnen op de tafel, in de venster­bank of op je slaap­kamer. Of buiten om op het terras te zetten, het balkon mee op te fleuren of als aanvul­ling op de moes­tuin. Je kunt kiezen uit het maken van een bloe­men­tuintje, een krui­den­tuintje of een insec­ten­hotel.

De kinder­work­shop is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Jongere kinderen mogen ook een mini-tuintje komen maken, maar dan onder bege­lei­ding van een volwas­sene. Er is plaats voor maxi­maal 15 kinderen.

Let op: Kinderen dienen zelf een doos, mand of krat mee te nemen waar ze het tuintje in kunnen maken. De rest van de mate­ri­alen wordt door het museum gele­verd.


Museum Wier­den­land
Van Swin­de­renweg 10
9891 AD Ezinge
tele­foon: 0594 — 621 524

Datum: zondag 3 september 2017
Tijd: 14:00 — 16:00 uur

Kosten: € 5,00 inclu­sief mate­ri­alen, bezit­ters van een Muse­um­kaart betalen € 2,50
Aanmelden: per e-mail via boekingen@wierdenland.nl

Bezoek voor meer infor­matie de website www.wierdenland.nl !


Openings­tijden en entree

Museum Wier­den­land is geopend van dinsdag tot en met zondag. Van november tot en met maart van 13:00 tot 17:00 uur en van april tot en met oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Het museum is ook geopend op Tweede Paasdag, Tweede Pink­sterdag en Tweede Kerstdag. Op Eerste Kerstdag en tijdens Oud en Nieuw is het museum gesloten. Groepen kunnen buiten de openings­tijden geboekt worden!

De entree bedraagt € 5,- voor volwas­senen en € 2,50 voor kinderen. Bezit­ters van een Muse­um­kaart hebben gratis toegang!