Lauwersland Online - Kinderworkshop "Een tuintje op tafel" in Museum Wierdenland

Kinderworkshop “Een tuintje op tafel” in Museum Wierdenland

Op zondag 3 september zijn kinderen weer van harte welkom in Museum Wierdenland voor een leuke workshop: we gaan een mini-tuintje maken!

Tijdens deze kinderworkshop gaan we samen gezellig aan de slag met een stukje natuur voor binnen op de tafel, in de vensterbank of op je slaapkamer. Of buiten om op het terras te zetten, het balkon mee op te fleuren of als aanvulling op de moestuin. Je kunt kiezen uit het maken van een bloementuintje, een kruidentuintje of een insectenhotel.

De kinderworkshop is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Jongere kinderen mogen ook een mini-tuintje komen maken, maar dan onder begeleiding van een volwassene. Er is plaats voor maximaal 15 kinderen.

Let op: Kinderen dienen zelf een doos, mand of krat mee te nemen waar ze het tuintje in kunnen maken. De rest van de materialen wordt door het museum geleverd.


Museum Wierdenland
Van Swinderenweg 10
9891 AD Ezinge
telefoon: 0594 - 621 524

Datum: zondag 3 september 2017
Tijd: 14:00 - 16:00 uur

Kosten: € 5,00 inclusief materialen, bezitters van een Museumkaart betalen € 2,50
Aanmelden: per e-mail via boekingen@wierdenland.nl

Bezoek voor meer informatie de website www.wierdenland.nl !


Openingstijden en entree

Museum Wierdenland is geopend van dinsdag tot en met zondag. Van november tot en met maart van 13:00 tot 17:00 uur en van april tot en met oktober van 11:00 tot 17:00 uur. Het museum is ook geopend op Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag. Op Eerste Kerstdag en tijdens Oud en Nieuw is het museum gesloten. Groepen kunnen buiten de openingstijden geboekt worden!

De entree bedraagt € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Bezitters van een Museumkaart hebben gratis toegang!