Lauwersland Online - Levend Ganzenbord bij Buitenplaats Reitdiep

Levend Ganzenbord bij Buitenplaats Reitdiep

Het Groninger Landschap organiseert op zaterdag 7 oktober de jeugdexcursie Levend Ganzenbord bij Buitenplaats Reitdiep op Noorderhoogebrug.

Ontdek hoeveel natuur er om je heen is! Je gooit met een dobbelsteen en gaat van de ene naar de andere opdracht. De opdrachten hangen op het hele terrein of bij slecht weer binnen in de Buitenplaats. Je komt dus overal!

Deelname is gratis en deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.


Bezoekerscentrum Buitenplaats Reitdiep
Wolddijk 103
9738 AD Groningen

Datum: zaterdag 7 oktober 2017
Tijd: 14:00 – 16:00 uur


Bezoekerscentrum Buitenplaats Reitdiep

Het bezoekerscentrum biedt naast exposities en diverse activiteiten onder andere: een prachtige film over het Reitdiepgebied met Floortje Dessing en een leuke winkel met diverse streekproducten en wandel- en fietsroutes. Buiten is het een beestenboel en er is een heuse tokkelbaan voor jong en oud.

Lauwersland Online - Levend Ganzenbord bij Buitenplaats Reitdiep


Over Het Groninger Landschap

Het Groninger Landschap beschermt, behoudt en beheert een belangrijk deel van de Groningse natuur, Gronings historisch erfgoed en maakt zich sterk om de identiteit van ons prachtige landschap te bewaren.

Groningen heeft vele rijkdommen. Sommige schatten staan er al eeuwen, zoals de glorieuze Ennemaborgh en de voorname Coendersborch. Andere rijkdommen ontstaan door natuurontwikkeling zoals in Polder Breebaart en de Kropswolderbuitenpolder. Al die rijkdommen zijn het waard om te behouden en te beschermen.

Bezoek voor meer informatie de website www.groningerlandschap.nl !

Onderste foto: © Geert Job Sevink
© Het Groninger Landschap